Salvamont, aplicatia de mobil pentru schiori – iOS, Android, in curand si Windows Phone

Pentru pasionatii sporturilor de iarna, Vodafone si Salvamont aduc informatii complete despre partiile de schi, direct pe telefonul mobi.  Utilizatorii aplicatiei Salvamont primesc zilnic informatii actualizate despre 130 de partii din intreaga tara. Aplicatia include si imagini in direct de pe partii, alaturi de prognoza meteo, cu sprijinul Jurnalului National si ANM.  Are peste 25.000 de descarcari in primele 10 luni de la lansare si va fi disponibila in curand si pentru terminalele Windows Phone.

Utilizatorii aplicatiei Salvamont primesc zilnic informatii actualizate despre 130 de partii din intreaga tara, ce includ: grosimea stratului de zapada, conditiile zilnice de schi, hartile muntilor si detalii despre fiecare partie. Astfel, acestia pot afla, direct prin telefonul mobil, si informatii despre lungimea partiilor, diferenta de nivel, gradul de dificultate, programul de functionare, mijloacele de transport disponibile pe partie, nocturna si tunurile de zapada artificiala.

Mai mult, cu sprijinul Jurnalului National, pasionatii de schi pot vedea, in direct, prin intermediul aplicatiei, imagini de pe partie. De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) furnizeaza, in aplicatie, informatii in timp real despre starea vremii si conditiile atmosferice.

In plus, pentru a putea alege din timp partiile de schi, clientii pot activa functia de notificari zilnice automate, tip “push”, prin care primesc informatii despre partiile preferate, in fiecare dimineata. Atat traficul de date realizat prin intermediul aplicatiei, cat si continutul, sunt gratuite pentru utilizatorii serviciilor Vodafone.

Aplicatia Salvamont a depasit 25.000 de descarcari, in primele 10 luni de la lansare, iar serviciul mobil are, lunar,  20.000 de vizitatori unici. Aplicatia, compatibila cu smartphone-urile Android si iOS, va fi disponibila in curand si pentru terminalele Windows Phone.

Prin intermediul aplicatiei, echipele Salvamont pot localiza mai usor turistii care se aventureaza pe traseele montane. De asemenea clientii Vodafone pot apela, gratuit, numarul de telefon mobil 0Salvamont (0725.826.668). Vodafone Romania este partener oficial al Asociatiei Montane a Salvatorilor Montani din Romania din 2004, parteneriat desfasurat sub umbrela programului „Parteneriat pentru viata”, program ce sustine proiecte pentru salvarea de vieti omenesti, aflate in situatii de urgenta. Prin intermediul acestuia, Vodafone sprijina serviciile nationale de urgenta SMURD, Salvamont si Salvamar.

Din 2004 si pana in prezent, Vodafone a sprijinit Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania cu 290.000 Euro pentru asigurarea nevoilor echipelor Salvamont din toata tara: infiintarea si functionarea Dispeceratului National 0Salvamont (0725.826.668), servicii de telecomunicatii pentru echipele Salvamont din toata tara, achizitia echipamentelor speciale necesare salvamontistilor in interventiile de salvare pe munte, imbunatatirea semnalizarii traseelor montane, refacerea refugiilor montane, realizarea de materiale informative cu sfaturi pentru turisti pentru prevenirea accidentelor pe munte etc

In Romania sunt 53 de echipe Salvamont localizate in judetele Alba, Arges, Bihor, Bistrita, Brasov, Caras-Severin, Covasna, Cluj, Dambovita, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Valcea si Vrancea. Echipele Salvamont pot fi contactate pentru informatii si la numarul de telefon al Dispeceratului National Salvamont 0725.826.668 (0salvamont).

INFO

www.vodafone.ro/aplicatii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: