Salsa, restaurant cu specific mexican s-a deschis la Palas

01

Pasionații de gastronomiile internaționale primesc o invitație inedită în ansamblul Palas, la restaurantul Salsa. Situat la parterul celei mai noi clădirii de birouri din ansamblul Palas, United Business Center 5, de pe strada Sf. Lazăr, noua locație aduce mai aproape de clienți savoarea exotică a preparatelor mexicane.

Iubitorii bucătăriei mexicane sau pofticioșii care își doresc să se delecteze cu delicatese internaționale au la dispoziție o nouă destinație pentru masa de prânz, întâlnirile de business sau pentru ieșirile culinare. Restaurantul Salsa este un loc primitor, amenajat în stil urban, cu influențe de design industrial.

Este locul în care te îmbie aromele aparte oferite de condimentele cu specific mexican, combinate în rețete delicioase. În meniul noului restaurant, gurmanzii găsesc preparate inspirate din bucătăria mexicană, de tip street food. Astfel, se pot răsfăța cu renumitele tacos,  burritos, quesadillas, enchiladas, chili con carne și fajitas, în combinații diverse, care să răspundă tuturor preferințelor.

02

Pentru a le oferi clienților o experiență culinară autentică, Salsa folosește condimente și ingrediente aduse din Mexic, asigurând astfel o calitate ireproșabilă a preparatelor. Pentru un gust desăvârșit, Salsa folosește sosuri autentice, precum: salsa verde, tomatillo guacamole și sosuri pe bază de ardei habanero.

În plus, specialitățile sunt realizate de un bucătar cu o experiență de cinci ani în restaurante cu specific mexican din Europa. Tot aici, clienții pot savura numeroase sortimente de băuturi reprezentative pentru țara de peste ocean.

Cei care vor să își bucure simțurile cu apetisantele gusturi în combinații de inspirație mexicană sunt așteptați în restaurantul Salsa.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: