Salonul Nuevo: Frumusetea exista, noi te ajutam sa o descoperi!

Fiecare dintre noi are nevoie din cand in cand de mai multa atentie! Vino sa cunosti echipa Salonului Nuevo si sa te bucuri de cel mai bun tratament pe care-l poate oferi un salon de infrumusetare in Iasi.

Salon Nuevo - Iasi

Soseaua Nicolina 56, Bl. C1/0, parter

Stilistii nostri, experti in culoare, design si styling, utilizeaza o gama de solutii profesionale de ingrijire naturala a parului si corpului, pentru a da viata ideilor creatoare si a va pune cat mai bine in valoare frumusetea.

Bucura-te de serviciile unei echipe preocupate de excelenta  si gusta din placerea de a fi rasfatat(a) pana la ultimul fir de par! Te vei simti atat de bine la noi incat vei dori sa-ti faci o noua programare chiar inainte sa pleci.

PRETURI

Salon Nuevo - Lista de preturiINFO

Soseaua Nicolina 56, Bl. C1/0, parter

Programari: 0374 028709

facebook.com/Nuevo RD

nuevo-rd.blogspot.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Salonul Nuevo: Frumusetea exista, noi te ajutam sa o descoperi!”

  1. Laura says:

    Nu am fost multumita, calitatea serviciilor si pretul lasa de dorit !

  2. eu says:

    mda..esti in centrul atentiei..am fost si eu o data si am vrut ombre hair care includea decolorare.mi s-a spus ca ma va ajunge in jur de 250 lei.pe langa faptul ca nu au wi-fi deci m-am plictisit groaznic cat am asteptat, nu mi-a iesit culoarea pe care o vroiam si nici pe aproape.a iesit un fel de roscat care iti iese cred daca te decolorezi singura acasa si in plus am mai si platit 330 lei!!!

Scrie un comentariu: