Salonul National de Arte Vizuale ”Erotica”

A opta editie a Salonului National de Arte Vizuale ”Erotica”, s-a deschis pe 07 mai 2014, la Galeriile de artă ”Cupola” (Piata Unirii), ”Nicolae Tonitza„ si „Th. Pallady„ (str. Lăpusneanu) si ”Galeriile Phoenix” (Club Phoenix, Piata Unirii).

Expun de la artisti profesionisti, membri marcanti ai Uniunii Artistilor Plastici din România (ex.: Vladimir Setran, Suzana Fântânaru, Petru Lucaci, Dan Elceanu, Adriana Lucaciu), până la studenti si absolventi ai Uninersitătii de Artă din Iasi. Salonul se caracterizează printr-o mare diversitate conceptuală si stilistică, subliniată de nenumăratele modalităti de expresie, de la desen, gravură, colaj, pictură, sculptură, obiect, până la grafică digitală, fotografie, proiectii, asamblaj, instalatie.

În acest an sunt invitati si trei scriitori importanti: Matei Visniec, Emil Brumaru si Dan Lungu care vor expune texte literare scrise de mână pe tema propusă de Salon.

Expozitia este deschisă până pe data de 30 mai 2014. Vernisajul va avea loc miercuri, 14 mai 2014, ora 18:00, la Galeriile ”Cupola”.

Expozitia este realizata sub egida U.A.P. din România, Primăria Municipiului Iasi si Universitate de Arte ”George Enescu” din Iasi

INFO

Galeriile de Arta “Cupola”

Piata Unirii

Galeriile de Arta “Nicolae Tonitza”

Str. Lapusneanu 7-9

Galeriile de Arta “Th. Pallady”

Str. Lăpusneanu 7-9

Galeriile Phoenix

Incinta Club Phoenix, Piata Unirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: