Salonul Imobiliar Palas Iasi 2018

Apartament mai spațios sau o casă într-o zonă liniștită? Poți găsi ceea ce-ți dorești la Salonul Imobiliar Palas Iași 2018, un eveniment care aduce în același loc numeroase proiecte rezidențiale și îți oferă soluții complete pentru finanțarea planurilor tale.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 20 – 22 aprilie 2018, Atriumul Palas Mall găzduiește Salonul Imobiliar. Evenimentul este organizat de ansamblul Palas și este dedicat tuturor celor care se află în căutarea locuinței perfecte.

Târgul specializat reunește aproximativ 20 de agenții imobiliare, dezvoltatori și instituții financiare, oferind vizitatorilor o imagine amplă asupra pieței rezidențiale din Iași. Cei interesați vor găsi soluții complete pentru achiziționarea sau închirierea unei locuințe, de la identificarea proprietății care se potrivește preferințelor și bugetului lor, până la modalitățile de creditare.

Timp de trei zile, vizitatorii Salonului Imobiliar Palas Iași vor putea accesa numeroase proprietăți cu discounturi speciale și vor putea discuta direct cu dezvoltatorii și reprezentanții agențiilor imobiliare, pentru a face cea mai bună alegere. Indiferent dacă își doresc o casă sau un apartament pentru familia lor ori oportunități de investiție, târgul imobiliar le va oferi platforma ideală pentru a avea acces la multiple oferte simultan, inclusiv la soluții de finanțare potrivite.

Vino în week-end la Salonul Imobiliar Palas Iași și vei găsi căminul perfect pentru planurile tale de viitor!

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: