Salonul de literatura Zeroplus, la Muzeul “Dosoftei”

salon literatura_zeroplus

Autor: Liliana GINJU

Pasionatii de literatura sunt invitati la cea de-a IX-a editie a „Salonului de literatura Zeroplus”, organizat de Muzeul Literaturii Romane in colaborare cu revistele „ALECART”, „Timpul” si „Zona Literara”.

Evenimentul va avea loc astazi, de la ora 18, la Muzeul „Sfantul Ierarh Dosoftei Mitropolitul”, situat pe strada Anastasie Panu. Protagonistii manifestarii literare sunt Silvia Maria Netedu, care va citi poezie si Adrian Munteanu, care va prezenta proza.

Moderatorii Salonului sunt Mirel Cana, Liviu Antonesei si Serban Axinte.

Silvia Netedu este studenta la Facultatea de Litere a Universitatii „Al. I. Cuza” si are deja in palmares premii la concursuri si festivaluri de profil dedicate tinerelor talente.

Adrian Munteanu este absolvent al Colegiului National „Mihai Eminescu”, specializat in filologie clasica la Dartmouth College din Hanover New Hampshire si masterand la UAIC. Este editor la Centrul de Traduceri Clasice al Universitatii, iar printre pasiunile sale se numara teologia, literatura, lingvistica, cantul religios medieval si muzica veche.

INFO

Muzeul ”Sf. Dosoftei Mitropolitul”

Str. Anastasie Panu 54

www.muzeulliteraturiiiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: