Saint Nicholas For All @Bistro Piata Unirii

st nicholas for all

In apropierea Iasului se afla o lume nevazuta pentru multi dintre noi, o lume in care copiii nu mai stiu sa zambeasca, parintii nu mai stiu sa iubeasca, o lume in care valorile sunt rasturnate,in care gingasia este inlocuita de brutalitate.

Este vorba despre satul Sendreni, comuna Victoria, judetul Iasi, un satuc cu aproximativ 200 de locuitori, unde gasim case cu acoperis de stuf, fara curent electric, familii cu 11 copii apasati de saracie si lipsiti de orice pespectiva datorita abandonului scolar si parinti macinati de grija zilei de maine. Acesti micuti sunt gata sa se bucure la orice gest de bunavointa venit din partea celor cu suflet mare. Ei se hranesc cu dragostea oferita de cei care nu le sunt nici parinti, nici bunici, ci le sunt pur si simplu binefacatori, gata sa ii ajute si sa le ofere…un zambet.

Clubul Interact Iasi va invita sambata, 5 decembrie 2015 , incepand cu ora 17:00 in Bistro Piata Unirii Iasi(langa Cafeneaua Piata Unirii, in aceeasi cladire) la un spectacol caritabil. Sumele si donatiile primite vor fi daruite acestor copilasi, in urmatoarea zi, cand Mos Nicolae ii va astepta cu multe surprize.

BILETE

Intrare: 20 lei. *10 lei- in cazul in care aduceti haine sau jucarii in condintii optime. Persoane de contact : Copacianu Cezara: 0749944203;  Strimbu Andreea: 0757949698! In pretul biletului nu intra bonul de consumatie!

INFO

Bistro Piata Unirii

Piata Unirii 6, Iasi

www.facebook.com/bistropiataunirii

PE ACEEASI TEMA:

Concert de colinde sustinut de corul MIRA – eveniment caritabil

ALEXANDRA UȘURELU, concert de excepție la Iași

Christmas Bliss

Hopes for little angels @Cafeneaua Piata Unirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Short Film Factory, editia de februarie @Ateneul din Iasi

“Bella Italia” – expoziție personale a fotografului Daniel Corban

Marcarea împlinirea Centenarului plecării Misiunii Militare Franceze din România

Gala Excelenței Sportului Ieșean 2018

Scrie un comentariu: