Saint Nicholas For All @Bistro Piata Unirii

st nicholas for all

In apropierea Iasului se afla o lume nevazuta pentru multi dintre noi, o lume in care copiii nu mai stiu sa zambeasca, parintii nu mai stiu sa iubeasca, o lume in care valorile sunt rasturnate,in care gingasia este inlocuita de brutalitate.

Este vorba despre satul Sendreni, comuna Victoria, judetul Iasi, un satuc cu aproximativ 200 de locuitori, unde gasim case cu acoperis de stuf, fara curent electric, familii cu 11 copii apasati de saracie si lipsiti de orice pespectiva datorita abandonului scolar si parinti macinati de grija zilei de maine. Acesti micuti sunt gata sa se bucure la orice gest de bunavointa venit din partea celor cu suflet mare. Ei se hranesc cu dragostea oferita de cei care nu le sunt nici parinti, nici bunici, ci le sunt pur si simplu binefacatori, gata sa ii ajute si sa le ofere…un zambet.

Clubul Interact Iasi va invita sambata, 5 decembrie 2015 , incepand cu ora 17:00 in Bistro Piata Unirii Iasi(langa Cafeneaua Piata Unirii, in aceeasi cladire) la un spectacol caritabil. Sumele si donatiile primite vor fi daruite acestor copilasi, in urmatoarea zi, cand Mos Nicolae ii va astepta cu multe surprize.

BILETE

Intrare: 20 lei. *10 lei- in cazul in care aduceti haine sau jucarii in condintii optime. Persoane de contact : Copacianu Cezara: 0749944203;  Strimbu Andreea: 0757949698! In pretul biletului nu intra bonul de consumatie!

INFO

Bistro Piata Unirii

Piata Unirii 6, Iasi

www.facebook.com/bistropiataunirii

PE ACEEASI TEMA:

Concert de colinde al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Mari spectacole puse online pentru prima data

Iașul ar putea deveni oraș pilot pentru transportul bazat pe hidrogen

Radio România Cultural oferă copiilor de-acasă cele mai frumoase povești ale unei lumi sănătoase

Kaufland România anunță noi măsuri de siguranță și instalează geamuri de protecție la casele de marcat

Scrie un comentariu: