Sah la Ateneu, 25-28 iulie

În perioada 25 iulie – 28 iulie 2013, Ateneul Tătăraşi aduce în atenţia publicului şahul. În cadrul acestui program, cursanţii Clubului de şah şi publicul larg pot participa la un simultan de şah, menit să familiarizeze şahul în rândul publicului amator, şi la un concurs de şah “Cupa de vară” adresat copiilor cu vârsta de sub 10 ani. Toate activităţile sunt susţinute de Clubul de Şah al Ateneului Tătăraşi, coordonat de maestrul internaţional de şah Lucian Filip.

PROGRAM

25 iulie, ora 16.00 – Simultan de şah – participarea este deschisă tuturor, amatori sau jucători de club; prin această activitate se doreşte promovarea şi încurajarea şahului în rândul jucătorilor amatori.

26 – 28 iulie, 26 iulie ora 15,00, 27-28 iulie ora 9,00 “Cupa de vară”, concurs de şah adresat copiilor cu vârsta sub 10 ani. La acest turneu se aşteaptă participarea jucătorilor legitimaţi, cu vârsta sub 10 ani, de la cluburile din Iaşi. Timpul de joc pentru fiecare jucător este de 60 de minute, astfel competiţia poate fi înregistrată la Federaţia Română de şah pentru obţinerea de categorii sportive.

INFO

Ateneul Tatarasi

Str. PICTORULUI nr. 14

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

www.ateneutatarasi.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Peste 1500 de locuri pentru admiterea la USAMV Iași

Teatrul Luceafărul se reîntâlnește fată-n față cu publicul său

Alte cinci muzee din cadrul CMNM Iași vor fi redeschise pentru public

Off Road e-Bikes | Inițiere în Pădurea Bârnova

Scrie un comentariu: