Safari si vacanta in Zanzibar, cadoul estival de la Palas Mall

O vacanţă într-un cadru cu peisaje de vis, pe una dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb din lume? Sau un safari plin de adrenalină, în Africa? Vara aceasta, Palas Mall ţi le dăruieşte pe amândouă. În plus, alte 2.000 de premii garantate vor ajunge la clienţii fideli.

În perioada 1 – 16 iulie 2017, toţi clienţii care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall se pot înscrie la tombola verii. Campania „Palas Safari” va trimite un cuplu într-o vacanţă de neuitat, în Zanzibar, pe fascinantul continent african. Marele norocos va fi desemnat pe 16 iulie, în urma tragerii la sorţi. Mult râvnitul premiu, în valoare de 3.900 de euro, include, pe lângă sejurul pe plajele idilice de la malul Oceanului Indian şi un safari palpitant, în doi.

În plus, pe toată durata campaniei, primii 140 de clienţi ai fiecărei zile, care depăşesc cuantumul de 150 de lei pentru achiziţiile din magazinele Palas Mall, sunt aşteptaţi la centrul de premiere din zona magazinului Guess. Aici, vor fi răsfăţaţi cu premii garantate, în ton cu sezonul estival: băuturi răcoritoare, loţiuni de plajă, selfie stick-uri, fresh-uri sănătoase de fructe şi intrări la piscină.

În continuare, magazinele din Palas Mall îi întâmpină pe clienţi cu promoţii estivale care ajung până la 70%. Vino să te bucuri de îmbrăcăminte, încălţăminte, cosmetice şi multe alte produse în tendințe, la oferte ispititoare!

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: