S-a prelungit termenul de inscriere la Premiile LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate 2015

Logo Gala LSRS 2016-ribbon

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) aduce în atenţia studenților și absolvenților români care au studiat în străinătate în anul universitar 2014-2015 ca își mai pot depune candidatura la “Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” până la data de 1 decembrie 2015.

Înscrierea în concurs. Termenul limită de înscriere în competiţie se prelungeşte până la data de 1 decembrie 2015. În acest interval, studenţii români cu rezultate excepţionale în străinătate se pot înscrie în concurs prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul gala.lsrs.ro/concurs/.

De asemenea, LSRS oferă tuturor celor care cunosc studenți cu rezultate deosebite posibilitatea de a contribui la recunoașterea valorii lor prin completarea formularului de recomandare disponibil pe goo.gl/yZoQUr.

Jurizarea candidaților. La fel ca în cazul edițiilor precedente ale competiției, evaluarea candidaților va fi organizată în două etape. Preselecția va fi realizată de către laureații ediţiilor anterioare ale Galei Studenților Români din Străinătate, iar selecția finală revine, ca în fiecare an, unui juriu prestigios alcătuit din personalități ale societății românești.

Criteriile de jurizare vor avea în vedere domeniul academic – rezultatele deosebite în domeniul de studiu și activitatea științifică – și activitățile extra-curriculare – desfășurate în planurile social și al dezvoltării personale.

Inmânarea premiilor va avea loc în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, eveniment ce se va desfășura în data de 7 ianuarie 2016, în Bucureşti. Toți cei interesați participe la această seară de Gală sunt invitați să își rezerve un loc prin completarea formularului de înscriere disponibil pe  goo.gl/zHqsXz.

INFO

gala.lsrs.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: