S-a lansat platforma TimeBank Romania

Pe 21 noiembrie s-a lansat www.timebank.ro, prima platfoma online din Romania care faciliteaza schimbul de cunostinte, abilitati si timp

TimeBank Romania este o platforma online unde utilizatorii se pot cunoaste si face schimb de cunostinte si abilitati, platind cu o moneda alternativa, mai precis cu timpul lore (ore). TimeBank stabileste legatura intre “invatator” si “invatacel” care apoi fac schimb de roluri.

time_bank_conferinta

Viziunea proiectului: sa construiasca comunitati bazate pe invatare si pasiuni comune si sa ajute la crearea unui sistem de invatare modelat dupa nevoile fiecarui individ in parte, complementar celui clasic.

Proiectul a fost marele castigator in luna mai, la concursul Restart in Educatie (www.restartedu.ro) organizat de TechSoup Romania, a obtinut premiul I si grantul de 5000$  oferit de Fundatia Romano-Americana in urma selectiei realizate intre 86 de proiecte inscrise. Concursul si-a propus sa promoveze proiecte care imbina in mod inovator educatia si tehnologia.

La conferinta au participat in calitate de vorbitori fondatorii proiectului, Ioana Roxana Zamfir si Armina Stepan , precum si reprezentanti ai sponsorilor: Roxana Vitan – Director Executiv Fundatia Romano-Americana si Chris Worman – Techsoup Romania. La acest eveniment s-au alaturat ca vorbitori si reprezentanti ai organizatorilor RestartEdu – Traian Bruma, presedintele CROS, precum si membri ai juriului Restartedu: Ciprian Stanescu – Head of Leaderships Program la Aspen Institute si Alexandru Ghita – fondator si presedinte Educativa.

time_bank_conferinta_2

Asociatia TimeBank Romania a fost fondata in vara anului 2012 cu scopul de a readuce bucuria in educatie prin intermediul platformei www.timebank.ro. Din aceasta asociatie fac parte exclusiv voluntari, 20 la numar. Acestia sunt specialisti in IT, comunicare, resurse umane precum si studenti romani din Bucuresti, Iasi, Marea Britanie si Olanda. Valorile echipei: libertate, bucurie, entuziasm, respect.

INFO

www.timebank.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: