”S-a intamplat intr-o joi”, de Elise Wilk @Art Georgies Gallery

s-a intamplat 2 septe

Sunteti invitati  vineri, 2  septembrie 2016, de la ora 19.00 pentru o seară de teatru la Art Georgies – Gallery, tea & coffee (Pietonalul Stefan cel Mare si Sfant, nr. 26).

Îți mai aduci aminte ? Cum era când erai elev ? Dificilă perioadă, nu ? Totul era o dramă. Deseori te simțeai super trist. Stai în fața școlii așteptându-l pe copilul tău să iasă de la ore ? Și îți amintești. Cum era înainte ? Exact la fel.

Când o să fiu mare vreau să mă fac ce este tata! Iți amintești ? Doctor, profesor, taximetrist, nu conta. Important era că îți doreai foarte tare. Ce bine era să nu-ți pese de nimic. Cât de bine era când visai cu ochii deschiși, nu ? Și acum ?

Îți amintești cu drag de bunici, așa e? Mergi pe stradă, gândindu-te, printre clacsoane, țevi de eșapament și treceri de pietoni, ce mai ai de făcut astăzi, și în fața ta vezi un bătrân. Involuntar imaginea bunicului îți revine în minte. Te oprești și respiri.

Să-ți amintești. Ajută mult. E ca și cum, pentru câteva momente, oprești timpul. Toți avem nevoie de asta. De momente în care ne aducem aminte.

Unul dintre aceste momente, este spectacolul S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTR-O JOI. Fragmente de viață, sincere, emoționante, scrise de Elise Wilk și interpretate de Mîndru Cătălin Ștefan, care reușește printre emoții să îți readucă zâmbetul pe buze. Înainte, totul se petrecea în ajunul a ceva. Numai că timpul trece și-ți dai seama că nu mai e nici un ajun. Și atunci, oprești timpul, și îți amintești.

S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTR-O JOI. Un spectacol cu și despre oameni singuri, dar cu suflet !

REZERVARE

Intrarea se va face pe baza de bilet: 15 lei. Rezervări: 0733 580 296

INFO

Art Georgies – Gallery, tea and coffee

Pietonal Stefan cel Mare si Sfant 26 (vis a vis de BNR)

www.facebook.com/ArtGeorgiesGallery

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: