S-a deschis ”Nuclear” – al doilea ecape room de la Puzzle Room Iasi

nuclear escape room

S-a deschis al doilea “escape room” (evadeaza din camera) din cadrul Puzzle Room Iasi! Aceasta se numeste Nuclear si ii provoaca pe jucatori sa salveze lumea!Puzzle Room Iasi a deschis prima camera de acest tip din oras, in decembrie anul trecut – The Colors – iar acum a venit vremea ca jucatorii sa experimenteze ceva mai palpitant si intrigant!

Iata despre ce este vorba: jucatorii (echipe formate din 2-4 persoane) au la dispozitie o ora pentru „a salva” lumea de la un dezastru nuclear: Sistemul de control al celei mai mari centrale nucleare din lume a fost spart de un grup de teroristi si programat sa dezactiveze toate modulele de siguranta. Tu si echipa ta de specialisti sunteti ultima solutie, aveti 60 de minute la dispozitie sa reporniti manual sistemele de siguranta si sa evitati un dezastru nuclear!

Inspirat din jocul japonez Takagism, Escape room este un joc real ce ii provoaca pe aventurieri sa lucreze impreuna pentru a rezolva diverse puzzle-uri ce ii vor ajuta sa iasa dintr-o camera incuiata, in maximum 60 de minute.

Reguli: Tu si echipa ta veti fi inchisi intr-o camera timp de 60 de minute. In acest timp trebuie sa gasesti si sa conectezi indicii, sa rezolvi puzzle-uri, sa te folosesti de logica si intuitie, ca intr-un final sa gasesti cheia care va descuia camera. Te incanta ideea de a o face pe detectivul intr-o camera incuiata si plina de mistere? Atunci fa o rezervare si hai la distractie!

Nuclear se afla in Copou, pe Bd. Carol I nr.3, vizavi de Time Out/ La Placinte si preturile sunt astfel: 80 lei pentru 2 persoane, 90 lei pentru 3 persoane, 100 lei pentru 4 persoane. Rezervarile se pot face pe site-ul Puzzle Room Iasi

INFO

Puzzle Room Iasi

Web:puzzleroom.ro

FB: https://www.facebook.com/puzzleroomiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: