S-a deschis cel mai mare showroom de ceramica si amenajari interioare din IASI

“ Superceramica Romania” , “ Cassani Ascensori”  si “ Rafelis Mobili” anunta deschiderea celui mai mare showroom de amenajari interioare si design din Iasi!  Va invitam sa cunoasteti ultimele tendinte in domeniul amenajarilor de interior : obiecte de ceramica, accesorii de bai, mozaicuri pretioase, , un etaj intreg dedicat mobilierului de lemn de cea mai buna calitate dar si un ascensor de interior deosebit decorat cu elemente Swarowski !

Compania “ SUPERCERAMICA “ s-a impus pe piata constructiilor si amenajarilor interioare din Italia de mai bine de 30 de ani . Produsele de ceramica , podelele , parchetul, accesoriile de bai, cabinele de dus, cazile de baie, mobilierul de baie  se vor gasi in noul showroom la cele mai competitive preturi  de pe piata de profil. Elementele de noutate sunt ata sectorul dedicat unui Outlet de ceramica, cat si posibilitatea achizitionarii de produse in sistem de rate !

Prima filiala  “ CASSANI ASCENSORI “ Romania se  deschide la Iasi si  comercializeaza : ascensoare pentru interior si exterior, scari rulante , platforme pentru persoane cu dizabilitati, dar asigura si servicii de  montaj, intretinere, reparatii si modernizari ascensoare. Elementul de noutate il constituie posibilitatea de  plata in rate pentru montajul  si modernizarea ascensorului.

Cu o experienta de peste 10 ani in productia de mobilier la comanda, firma “ RAFELIS MOBILI “ vine in intampinarea clientilor cu o variata gama de mobilier produsa in atelierul propriu, executat din diverse materiale: lemn masiv, panouri furniruite, mdf vopsit, mdf infoliat, pal melaminat, sticla, plexic,etc.

INFO

Adresa Showroom: Str. C. A. Rosetti 52

www.superceramica.ro/

www.cassaniascensori.com/

www.rafelis.ro/

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: