S-a dat startul înscrierilor la Academia RATIO!, 1-21 august

Clujul va fi gazda primei editii a Academiei RATIO în domeniul contabilitătii si auditului în septembrie. Proiectul Academia RATIO este bazat pe instrumente de educatie nonformală din domeniul contabilitătii, auditului, fiscal si arii conexe. Studentii participanti îsi vor pune în practică cunostiintele teoretice dobândite, prin workshop-uri, studii de caz si simulări sustinute de specialisti din Big Four (grupul celor mai mari patru firme de audit din lume), multinationale, firme locale si din cadrul Facultătii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor – UBB.

INSCRIERE

Fii printre cei 50 de participanti la Academia RATIO! Înscrierile se fac în perioada 1 – 21 august, completând formularul de pe site-ul academiea.suntemratio.ro . Studenti vor avea ocazia să transpună teoria în practică si vor cunoaste oameni care sunt la fel de pasionati ca si ei de contabilitate.  Proiectul se va desfăsura în perioada 1 – 7 septembrie, iar masa si cazarea vor fi asigurate de RATIO.

Cu mare entuziasm vă anunt că împreună cu echipa de voluntari RATIO muncim din greu la proiectul ce urmează să încununeze activitatea asociatiei noastre în acest prim an de existentă. Rămâneti cu privirile pe pagina noastră de facebook, http://fb.com/SuntemRATIO, si pe site-ul www.academia.suntemratio.ro pentru detalii ce vă poate desemna unul dintre cei 50 participanti ai Academiei RATIO!“ – a declarat Florin Vancea, presedintele RATIO.

Academia RATIO este un proiect conceput de Asociatia Studentilor Contabili RATIO, prima asociatie studentească de profil din Transilvania, care urmăreste să contribuie la îmbunătătirea cunostintelor practice ale participantilor. Acesta îsi propune să creeze conexiuni puternice între studenti si mediul de afaceri.

INFO

academia.suntemratio.ro

facebook.com/SuntemRATIO

noi@suntemratio.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: