Rustique Land @Platforma Ezareni

rustique land

În primul week-end din această toamnă, vino să împărtășim împreună experiența cu trăsături de basm unică în Regiunea de Nord-Est, cu muzică, show-uri, concursuri cu premii, momente artistice, produse tradiționale veritabile, mancăruri apetisante stropite cu vinuri rafinate.

Încarcă-te cu pofta de viață, participă la schimbul de povești și poți lua cu tine din atmosfera făurită cu grijă prin multitudinea de premii sau prin produse bio!

Tu cum îți începi toamna? Vino cu noi în primul week-end al lunii Septembrie și gustă din traiul autentic romanesc, alături de oameni care te vor inspira. Unde? Pe platforma Ezăreni, la doar 2.5 km de orașul Iași, în cadrul celui mai amplu eveniment agricol din Regiunea de Nord Est, AGRALIM. Cand? În perioada 2-4 septembrie, te așteptăm să petreci timp de calitate și să te îmbogățești cu experiențe noi și extrem de atractive.

Te vom primi cu muzică, concursuri cu premii, Drive Test, show-uri auto, curse cu obstacole, activități pentru toate varstele, poftă de viață și cum mancarea este limbajul comun, sigur că nu pot lipsi bucatele savuroase și licorile alese.

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ!

INFO

Rustique Land

www.facebook.com/Rustique-Land

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: