”Rupere de tenisi” by Eragon Events @Corner Bar

rupere-tenisi-eragon

”Rupere de tenisi” este evenimentul principal al acestui sezon, unde Eragon Events si Corner Bar vor fi gazdele de senzatie. Acesta va fi printre cele mai revigorate petreceri techno si va fi centrul de creatie de la inceputul acestei toamne, in care Mirco Anek, Bug::Ro, Adyusro, Puxumos, Pici, Marius D., Stefano D. si Chronos s-au reunit sub un line-up impresionant, ce face o declaratie clara in misiunea lor muzicala alaturi de noi si nu le este frica sa isi lase amprenta asupra acesteia.

Corner Bar va gazdui evenimentul, cu un aranjament si un decor special create pentru aceasta seara, in care multimea va inconjura scena si isi vor rupe tenisii de placere.

LINE UP

Celebra serie Global Underground a declansat o imensa pasiune pentru muzica electronica ce s-a transformat de-a lungul timpului in entuziasm si curiozitate pentru a intelege secretele DJ-ilor sai preferati si s-a concretizat in absolvirea celei de-a 5-a serii a On’Off DJ School din Iasi, in 2011.

Primul gig a venit la mijlocul lui 2011, in Embargo Club Iasi si pastreaza un loc aparte in istoria noptilor petrecute la pupitru. Dupa scurt timp se face remarcat in urma concursului Tech Zone Records si mixeaza la petrecerea de lansare a labelul-ului alaturi de Sean Jay Dee, Mano si TechZone Collective, pentru ca incepand cu 2012 sa aiba o prezenta considerabila in spatele pupitrului in cluburi ca Embargo, Corso, Cafepedia, Queen’s, Zona Partyspace, Soho, Skye, Vintage Lounge, Square, Sunrise Summer Club si Cafeneaua Lapusneanu.

Septembrie 2012 este un reper in evolutia sa ca artist local, lansand impreuna cu prietenul si partenerul de B2B, Iulian Toma, un radioshow inedit sub numele de Label Leaks; acesta isi propune sa promoveze cele mai bune piese unreleased tech house si techno, exclusiv de la label-urile care sustin emisiunea. Difuzat o data la doua saptamani pe Radio Impact FM si 06 AM Ibiza Underground Radio, show-ul a avut un impact pozitiv si s-a bucurat de aprecieri atat pe plan local si international, ce au dus la lansarea unei serii de petreceri “Label Leaks Nights” in Embargo Iasi si in continuare asteptate si in alte cluburi locale.

Perioada recenta s-a transformat intr-un vanatoare de inspiratie si voie buna, cu pasiune regasita pentru vinyl, prezent la pupitrul petrecerilor private si livrand vibratii inconfundabile deep, tech si techno alaturi de prietenii sai.

A avut primul contact cu muzica electronica in anul 2000, frecventand primele cluburi cu acest specific din Iasi (Viper, Arena). Odata cu trecerea timpului, gusturile muzicale au migrat din zona british progressive house catre ramura vasta a techno-ului. Periodic, este gazda show-ului Label Leaks, difuzat la Radio Impact FM si 06 AM Ibiza Underground. De foarte putin timp, a redescoperit sunetul si contactul direct cu vinylul.

„Only music. No words!” 100% Vinyl session : Producer  at Label Leaks Radio show on Radio Impact FM and 06 AM Ibiza Underground Radio.

Geniu producator de muzica electronica, cu productii cantate de DJ romani si straini peste tot in lume si seturi ideale noptilor lungi, Puxumos se va auzi peste munti si vai.

Cu productii proprii si colaborari in desfasurare, este unul din exponentii viitori ai scenei techno.

INTRARE

Pret bilet: 15 lei – le puteti achizitiona de la Eragon Events: 0749 314 463. RSVP : 0758.431.067

Ne rezervan dreptul de a ne selecta clientele. Accesul persoanelor sub 17 ani este strict interzis! Lista de invitati, invitatiile si intrarile gratuite castigate in urma concursurilor sunt valabile doar intre 20:00 si 24:00. Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat. Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool! Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

PARTENERI: Sticare, StudPass, Ziarul de Iasi, Zile si Nopti, Inoras.ro, IasiFun, Iasi4U, 7est, Vibevents, Radio Romania Iasi, SAPTESERI, IasiLive.

INFO

Corner Bar

Adresa: Str. Tutora, Nr. 2A, Iasi, Romania

Telefon: 075 843 1067

Website: www.cornerbar.ro

FB: www.facebook.com/cornerbariasi

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: