RubikEDU 2018 – educatie antreprenoriala destinata studentilor

Tu ce vrei să faci în viață? Sigur aceasta este una din întrebările pe care ți le adresezi frecvent și nu întotdeauna găsești același răspuns. Sau poate că nici nu ai vreunul [încă]. RubikEDU îți oferă o oportunitate de a descoperi tu însuți o cale, un sens în care să te dezvolți.

Îți vor spune povestea antreprenoriatului într-o formă în care [probabil] nu ai mai auzit-o. În povestea asta tu poți deveni eroul principal.

Rubik Hub – powered by Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, lansează în primăvara anului 2018 #RubikEDU, cel mai nou program de educație antreprenorială de tip learning from examples din România destinat studenților.

Vin și la tine în Societatea Antreprenorială Studențească „SAS Tuiasi” din Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi pentru că știu că fondatorii de startup-uri de mâine sunt studenții de azi și vor să creasca șansele Regiunii Nord-Est de a găzdui și lansa afaceri de succes. #StartupCommunity

Primul modul #RubikEDU este un program pilot de inițiere în antreprenoriat și cuprinde 3 ateliere în care antreprenori cu experiență practică vor fi cu tine cu următoarele teme:

  • A1. Cum se naște o idee bună de business? – joi, 22 martie, ora 18:00;
  • A2. Cine sunt oamenii din spatele unui startup? – joi, 19 aprilie, ora 18:00;
  • A3. Cum construiesc un produs care să fie preferat de clienți? – joi, 17 mai, ora 18:00.

Locuri limitate – rezervă-ți locul cât mai repede! Fără taxă de participare. Dată limită înscriere = 21 martie, ora 12:00. Sala de desfășurare a atelierelor e evidențiată în formularul de înregistrare. ÎNSCRIE-TE la modul aici: [rubikhub.typeform.com/to/Ag1cJS]. Înscrierea ta în programul #RubikEDU presupune participarea la toate cele trei ateliere, pentru că modulul e alcătuit ca un puzzle pentru care ai nevoie de toate piesele. Be part of the community!

Parteneri RubikEDU: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Societatea Antreprenorială Studențească „SAS Tuiasi”

INFO

Rubik Hub

www.facebook.com/rubikhub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

HELLO MY NAME IS: GERMAN GRAFFITI | Galeria Aparte

NE-A IESIT PE NAS! | Doru Octavian Dumitru

Revelion 2022 | Hotel Unirea

Revelion 2022 cu Dj Funky

Scrie un comentariu: