Roxette cinta la Cluj pe data de 19 iulie.

Roxette revine in Romania pentru un nou concert, de data aceasta la Cluj-Napoca pe data de 19 iulie 2012. Suedezii vor sustine primul lor concert din Ardeal la Cluj Arena pe 19 iulie 2012 si promoveaza albumul “Traveling: Songs from Studios, Stages, Hotelrooms & Other Strange Places” lansat anul acesta. Les Elephants Bizarres vor deschide, alaturi de clujenii de la Grimus, concertul trupei Roxette. 

Roxette-concert-la-Cluj

Biletele pentru concertul Roxette au fost puse  in vinzare pe site-ul www.myticket.ro.  Pretul biletelor Roxette este cuprins intre 65 si 250 de lei, in functie de loc si distanta fata de scena. Bilete de la Gazon comandate in prima saptamina, in perioada 23 februarie – 1 martie 2012, beneficiaza de un discount de 30%. Astfel, se va plati doar 45 de lei pentru un bilet la Gazon, in loc de 65 de lei.

Dupa data de 1 martie 2012, biletele se vor putea achizitiona din toata reteaua MyTicket: reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului din Bucuresti si online de pe site-ul www.myticket.ro.

Acces liber pentru copii la concertul Roxette (la Gazon)

VEZI SI: Concertul Roxette / Reguli de acces si harta stadionului

Pentru ca muzica celor de la Roxette depaseste bariera varstei, Volksbank ofera accesul gratuit copiilor cu varsta pana in 10 ani. Aceasta promotie este valabila doar la Gazon si in limita locurilor disponibile.

Roxette este o trupă foarte iubita de catre publicul roman, cu extrem de multi fani, foarte multi dintre ei fiind deja parinti. Acesta este de altfel unul dintre principalele motive pentru care si managementul a raspuns afirmativ la propunerea noastră privind aceasta initiativa Volksbank, de a le oferi o bucurie in plus fanilor Roxette.” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic, organizatorul concertului.

Bilete Roxette Cluj-Arena

Biletele pentru concertul Roxette de la Cluj-Arena sunt disponibile la cinci categorii de pret, in functie de loc si distanta fata de scena:

Gazon si Peluza – 65 de lei (45 lei pina la 01.03.2012 pentru categoria Gazon)

Tribuna Inel 2 – 95 de lei

Tribuna Inel 1 – 115 de lei

Golden Circle – 120 de lei

Tribuna VIP – 250 de lei

Organizat de Emagic si prezentat de Ursus, concertul Roxette de la Cluj-Napoca este cel de-al doilea concert al trupei in Romania, dupa concertul sustinut de anul trecut la Bucuresti pe Zone Arena.

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: