Route68 Summerfest / 26-28 iulie, Gurasada Park

Route68 Summerfest gurasada park

In perioada 26-28 iulie 2012, pe ruta europeana E68, la Gurasada Park, judetul Hunedoara, are loc cea de-a doua editie a festivalului Route68 Summerfest. Pentru editia Route68 Summerfest din acest an, organizatorii au trei zile de festival, cu trei scene live si peste 30 de trupe.

MAIN STAGE

ROUTE68 SUMMERFEST – Main Stage ofera o selectie eclectica de sound-uri, de la rock altenativ, la deathmetal, brit-rock, hip-hop sau electro, aducand in fata publicului cele mai cunoscute si apreciate trupe din industria muzicala autohtona.

SELECTRO

Selectro, asa cum sugereaza si numele, are la baza procesul de selectie efectuata in sfera muzicii electronice, in functie de nevoile publicului, fara a compromite integritatea sound-urilor promovate, cu focus pe artisti, DJ-i si performeri de marca din Romania si strainatate.  Genurile abordate variaza, incluzand aproape de fiecare data fuziuni intre ramuri cunoscute House, Techno, Electro si sound-uri underground Breakbeat, Bass Music sau Dubstep, creand un pod de legatura intre sound-urile mai sus mentionate si crowd-urile afiliate lor.
Eforturile depuse de echipa Selectro in ultimii ani au fost rasplatite de fani si juriu in cadrul Nights.ro Awards doi ani la rand. Brandul s-a identificat atat in 2010 cat si in 2011 cu alegerea publicului pentru „Cel mai bun concept pentru o serie de petreceri in Romania”.

BRAND NEW STAGE

In premiera la Route68 Summerfest 2012, trupele aflate la inceput de drum au sansa de a canta live pe scena unui festival de amploare. Brand New Stage a fost creata pentru a sustine si a promova muzica romaneasca, aducand in fata publicului cele mai fresh trupe autohtone.

PROGRAM

program route68 summerfest

BILETE

Biletele Route68 Summerfest 2012 pot fi achizitionate la pret promotional, exclusiv online pe MyTicket.ro si Biletoo.ro, in reteaua magazinelor Diverta, in librariile Eminescu sau la Magazinul Muzica.

Abonament 3 zile – 70 LEI

Bilet singular:

  • Ziua 1 (JOI, 26 iulie) – 25 LEI
  • Ziua 2 (VINERI, 27 iulie) – 30 LEI
  • Ziua 3 (SAMBATA, 28 iulie) – 30 LEI

Biletele vor putea fi achizitionate si on-location (Gurasada Park), in zilele evenimentului, pretul acestora fiind:

Abonament 3 zile – 80 LEI

Bilet singular:

  • Ziua 1 (JOI, 26 iulie) – 30 LEI
  • Ziua 2 (VINERI, 27 iulie) – 35 LEI
  • Ziua 3 (SAMBATA, 28 iulie) – 35 LEI

IMPORTANT! Accesul la Route68 Camp va fi permis incepand de joi, 26 iulie, orele 12:00 si se face exclusiv in baza biletelor tip ABONAMENT.

INFO

ACCES – Accesul in zona de festival este permis numai in baza unui bilet valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul trebuie pastrat pentru control pe intreaga perioada a evenimentului. Spectatorii vor primi la punctul de acces bratari colorate, conform tipului de bilet achizitionat. Acestea nu trebuie indepartate sau instrainate, pierderea sau distrugerea lor nefiind rambursata, iar posesorul urmand a fi evacuat din zona de festival.
Spectatorii sunt rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.
Accesul persoanelor sub 14 ani este permis doar daca sunt insotiti de un tutore major.

TRANSPORT – Accesul la Gurasada Park se poate face fie cu masina personala, fie cu trenul, autobuzul sau pedaland pe bicicletă. Situat in dreptul comunei Gurasada, jud. Hunedoara, la aproximativ 1 km de drumul national E68/DN7, parcul festivalului ofera o atmosfera funky fresh si decoruri underground, pitite discret printre graffiti colorate. Este locul in care te pierzi printre copaci si te regasesti printre prieteni.

CAZARE – Cazarea se face la marginea padurii, sub cerul liber, in corturi, pe saltele gonflabile si izoprene, sau cu urechea lipita de pamant. Route68 Camp numara peste 500 de locuri de campare si este dotat cu servicii si dusuri moderne, dar si cu utilitati gratuite, precum toalete si lavoare mobile.

ACTIVITATI – In afara de numele de pe afis, participantilor le mai sunt rezervate o multime de activitati si experiente inedite, de la sporturi extreme in zona GURASADA FUN PARK, la expozitii de arta si fotografie, targ de accesorii handmade, workshop-uri sau proiectii de film.

FOOD – O gama larga de produse alimentare va fi disponibila in parcul festivalului, pentru a potoli chiar si cele mai gurmande apetituri. Din meniurile comerciantilor nu vor lipsi: gratarele, cartofii prajiti, fast food-urile, salatele, clatitele uriase, fructele sau inghetata.

DRINKS – Berea, bauturile racoritoare si bauturile alcoolice vor curge 24/24 la barurile si terasele amenajate la locatie. Standuri specializate vor oferi cafea, ceaiuri, lapte, suc de fructe si vin.

JETOANE FOOD & DRINKS – Jetoanele va ofera posibilitatea de a cumpara atat produse alimentare, cat si bauturi in parcul festivalului. Acestea vor putea fi achizitionate cu numerar de la casieriile special amenajate, fisele neconsumate putand fi ulterior rascumparate.

RECICLARE – Organizatorii ROUTE68 SUMMERFEST respecta mediul si incurajeaza atitudinea ecologista in randul participantilor. Astfel, in timpul festivalului, reciclarea paharelor de bere va poate rasplati cu o bautura gratuita.

SIGURANTA – Pentru a evita furturile, va sfatuim sa nu lasati lucruri de valoare in corturi sau in masini, nepazite. Niciuna dintre partile implicate in organizarea festivalului (administratorii campingului, organizatorii evenimentului, autoritatile locale) nu pot fi considerate raspunzatoare pentru eventualele daune rezultate.
Este intersis accesul cu sticle, obiecte contondente, arme de orice fel, torte, fumigene, stupefiante si alte substante interzise, ori alte obiecte care pot pune in pericol siguranta celorlalti participanti.
Este strict interzis accesul cu bauturi alcoolice.

route68summerfest.blogspot.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: