Roti pe gheata, editia a III-a

Roti pe gheata, editia a III-a

Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike, organizeaza cea de-a III-a editie a concursului de mountain bike “Roti Pe Gheata”, care va avea loc pe 9 februarie, in padurea de langa lacul Ciric din Iasi. Startul se va da la ora 11.00, din apropiere de digul de la Venetia (langa Green Park).

Concursul este destinat atat profesionistilor cat si amatorilor, fiind un concurs de cross country cu un traseu de 4,5km pe care se parcurg cu 2, 3 sau 5 ture, in functie de categorie. Se vor acorda medalii si premii in obiecte. Concurentii vor primi in pachetul de start, printre altele, bonuri pentru gustare, vin fiert  si ceai/cafea.

De mentionat ca minorii trebuie sa prezinte la start acordul scris al parintilor, fara de care nu vor putea intra in concurs si  ca purtarea castii este obligatorie.

Intrucat cronometrarea este cu chip-uri, nu se fac inscrieri in ziua concursului, ci numai online pana pe 4 februarie, data pana la care trebuie achitata si taxa de inscriere de 30 lei (respectiv 34 lei pentru plata prin banca).

INFO

www.rpg.iasibike.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concertul de Anul Nou, a lui André Rieu, transmis la Cinema Ateneu

Concert omagial Gavriil Musicescu

Lunar: Warehouse Bells @Hala FiX

Canaf & Mr Fish @Legend

Scrie un comentariu: