Roti pe Gheata, editia 2018

Dacă aștepți cu nerăbdare competițiile pe două roți, 18 Februarie 2018 este ziua ta norocoasă! Atunci se dă startul la a VII-a a ediție a concursului MTB cross-country ”Roți pe Gheață”, organizat și de această dată de CCE IasiBike, în pădurea Ciric.

Tradiția se pastreaza! Și anul acesta,  Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike organizeaza RPG, primul concurs de MTB din zona Moldovei( sperăm pe zăpadă). Pădurea Ciric din Iași devine și anul acesta scena primului concurs de MTB cross country din Romania! Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike invită toți îndrăgostiții de bicicletă pe 18 februarie 2018 la Roți Pe Gheață, competiție aflată deja la a VII-a ediție.

Premiile vor fi acordate pentru fiecare categorie de participare, pentru locurile 1, 2 si 3 si vor consta in diplome, medalii si produse oferite de sponsori. Premierea va avea loc la scurt timp dupa terminarea cursei. Cronometrarea este manuală.

Regulamentul cursei este disponibil AICI

INSCRIERE

Taxa de înscriere: 45 de lei prin transfer bancar sau 40 de lei cu plata prin magazinele partenere până la data de 15.02.2018 inclusiv. 60 de lei după data de 15 februarie până/și în ziua concursului, la start.

Înscrierile se fac doar online, începând cu data de 29 ianuarie, folosind formularul de înscriere și vor fi validate în urma achitării taxei de participare. Achitarea taxei se poate face începând cu data de 29 ianuarie: prin virament bancar in contul RO65 BTRL 0240 1205 C493 62XX deschis la Banca Transilvania Sucursala Iasi pe numele CCE IASIBIKE Iasi. La descriere trebuie mentionat numele concurentului, ex. “taxă inscriere RPG Popescu Victor”. O copie după ordinul de plată sau un mesaj cu detalii despre plata efectuată, se va trimite prin e-mail pe adresa iasibike@yahoo.com.

Persoanele care s-au înscris vor trebui să facă dovada plății până cel târziu vineri (în cursul săptămânii în care s-a înscris), în caz contrar fiind necesară reînscrierea concurentului.

Înscrierile online și achitarea taxei se încheie miercuri, 14 februarie.

INFO

CCE IasiBike

www.iasibike.ro

rpg.iasibike.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: