”Roti pe Gheata”, editia 2016

roti pe gheata

Dacă aștepți cu nerăbdare competițiile pe două roți, 13 Februarie 2016 este ziua ta norocoasă! Atunci se dă startul la a V a ediție a concursului MTB cross-country ”Roți pe Gheață”, organizat și de această dată de CCE IasiBike în pădurea Ciric.

Imprevizibil și antrenant, traseul deja clasic va așteaptă să vă testați din nou skill-urile pe Tunelul lui Giany sau să admirați măreția înghețată a lacului Veneția. Grătarul plin de cârnați încinși și cazanul aburind de vin fiert vor adună în jurul lor toți prietenii la after-party!

Concursul se desfăsoară pe un singur traseu, urmând că numărul de ture să diferențieze categoria de participare. După o porțiune de departajare pe malul lacului concurenții vor efectua turele propriu-zise. O tură are 4,5 km, iar diferența de nivel este de 50 metri/tură. Startul se va da la ora 10:00.

Premiile vor fi acordate pentru fiecare categorie de participare, pentru locurile 1, 2 și 3 și vor consta în diplome, medalii și produse oferite de sponsori. Premierea va avea loc la scurt timp după terminarea cursei.

INSCRIERE

Taxa de înscriere este unică, în valoare de 40 lei. Înscrierile se fac doar online, folosind formularul de înscriere și vor fi validate în urmă achitării taxei de participare. Regulamentul este disponibil AICI!

INFO

CCE IasiBike

www.iasibike.ro

rpg.iasibike.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: