”Roti Pe Gheata” 2013

roti pe gheata_crosscountry 600

Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike organizeaza cea de-a II-a editie a concursului de mountain bike “Roti Pe Gheata”, care va avea loc pe 10 februarie in padurea de langa lacul Ciric din Iasi. Startul se va da la ora 11.00, din apropiere de digul de la Venetia (langa Green Park).

Concursul este destinat atat profesionistilor cat si amatorilor, fiind un concurs de cross country, cu 2, 3 sau 5 ture, in functie de categorie. Se acorda medalii, premii in bani, carti si piese pentru bicicleta.

Speram ca vremea sa tina cu noi si sa ne rasfete cu un start rezonabil de zapada si cu temperaturi mai prietenoase decat anul trecut, cand am inghetat cu totii, concurenti, fotografi si spectatori, la -16 grade. Iar daca va fi noroi, provocarea va fi cu atat mai mare.

Asadar, veniti sa ne luam la intrecere prin padurea de langa lacul Ciric. Luati cu voi cat mai multa voie buna, cauciucuri de iarna si chemati-va prietenii sa va sustina. La final ne vom incalzi cu un vin fiert, iar cei care urca pe podium vor primi medalii, diplome si premii in bani si obiecte.

TRASEU

traseu roti pe gheata 2013

INSCRIERI

De retinut ca minorii trebuie sa prezinte acordul scris al parintilor si  ca purtarea castii este obligatorie. Nu se fac inscrieri in ziua concursului, doar online pana pe data de 5 februarie. Pentru inscriere CLICK AICI

Asociatia “Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike”

In cazul in care esti pasionat de ciclism sau pur si simplu ai o bicicleta si iti place sa te plimbi cu ea, fie ca iti place asfaltul sau mersul prin padure, urcarea dealurilor sau coborarile abrupte, comunitatea IasiBike te invita alaturi de noi la iesirile zilnice unde cu siguranta vei gasi colegi de pedala, vei putea afla locuri nebanuite si perfecte pentru o bicicleta, si vei deveni parte din comunitatea noastra activa si implicata in tot ce tine de cele doua roti.

Vei putea obtine sfaturi practice, vei vedea o gramada de biciclete, fiecare mai frumoasa decat cealalta si vei gasi o comunitate unita de pasiunea pentru pedalat.

INFO

iasibike.ro/rotipegheata

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: