Rotary Iasi 2000 doneaza Ambulatoriului de Pneumoftiziologie un Duster 4×4

Joi, 19 septembrie 2013, ora 9,00, la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Iasi, in prezenta conducerii spitalului, a membrilor clubului Rotary Iasi 2000 si a lui Daniel Murariu reprezentant al Rotary Club Honolulu Sunset, vor fi inmanate cheile unui autoturism de teren 4 x 4, Dacia Duster, catre Ambulatoriul de Pneumoftiziologie, in cadrul unui proiect initiat si dezvoltat de catre cluburile Rotary Iasi 2000 – District 2241 Romania si Republica Moldova si Rotary Honolulu Sunset – District 5000 Hawaii.

Prin acest proiect se urmareste monitorizarea si prevenirea raspandirii tuberculozei prin tratament medical, in zone cu risc din mediul rural.  Valoarea proiectului este de 17818 USD si urmeaza unui alt proiect derulat de Clubul Rotary Iasi 2000 la Clinica de Pneumoftziologie, impreuna cu parteneri internationali – Rotary Club Bad Oldesloe din Germania si Rotary Club Henley-Bridge din Anglia prin care s-a acordat tratament de specialitate, kituri de igiena, imbracaminte si cate o masa calda catre bolnavi de tuberculoza fara locuinta.

Rotary este o organizaţie internaţională neguvernamentală, din care fac parte peste 1,2 milioane de reprezentanţi ai elitei profesionale, de afaceri şi lideri ai comunităţilor locale. Cele 33.000 de cluburi din peste 200 de ţări oferă servicii umanitare şi sprijină instaurarea înţelegerii în lume. În România există peste 110 cluburi Rotary, cu 2.700 de membri receptivi la nevoile societăţii.

INFO

www.facebook.com/pages/Rotary-Iasi-2000

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: