RotarART 4×4: 4 tineri talentati, 4 arte, 4 orase, 4 anotimpuri

Pe data de 5.05.2012, in Iasi, va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului national RotarART 4×4, dedicat promovarii artistilor de exceptie, aflati la inceput de drum. Evenimentul va avea loc in Iasi la Universitatea de Arte „George Enescu”, in sala „Eduard Caudela” (in spatele Teatrului National „Vasile Alecsandri” Iasi), incepand cu orele 20:00.

Universitatea G. Enescu IasiRotarART 4×4 isi datoreaza numele implicarii unor patru tineri talentati in patru domenii artistice: pictura, actorie, muzica si literatura, in cadrul unei serii de patru evenimente ce vor avea loc in patru orase diferite ale tarii, in cele patru anotimpuri ale anului.

Beneficiarii proiectului: Anna Panovici (poet), Bogdan Bohus (pianist) Horatiu Ludusan (violoncelist) Andreea Medar (pictor) si Lari Giorgescu (actor) au fost alesi in urma unei selectii nationale organizate de catre filiale ale cluburilor Rotary si Rotaract din mai multe regiuni ale tarii. Acestia vor beneficia de sprijin pentru continuarea studiilor de specialitate, debutul in cariera artistica si afirmarea profesionala. Cei patru reprezentanti ai RotarART 4×4 vor sustine concerte in Cluj, Bucuresti, Timisoara si in Iasi.

Editia ieseana a evenimentului este organizata de Clubul „Rotaract Curtea Domneasca”, in colaborare cu Clubul „Rotary Curtea Domneasca”, beneficiind de aportul regizoral al domnului Bogdan Suchar. Scopul evenimentului este de a promova talentul unor artisti debutanti, prin imbinarea armonioasa a diferitelor spatii artistice,surprinse atat din punct de vedere clasic, cat si prin prisma unei abordari moderne.

Intrarea se realizeaza pe baza de invitatie.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: