Rooftop House Vibe la Art House Central/ 20 iulie

Rooftop House Vibe la Art House Central/ 20 iulie/ afis iasiDubescu , libe & Octave @ Art House Central, Sambata 20.07.2013

Dat fiind faptul ca mai toata lumea e in vacanta, ne-am decis ca Sambata sa ne bucuram de un sound pe ritmuri de House, Deep House si Tech House, toate acestea petrecandu-se undeva dupa ora 21:00.

Nu va faceti griji din cauza vremii deoarece dispunem atat de spatiu outdoor cat si indoor. Speram ca vremea sa ne permita sa-l folosim pe cel outdoor totusi.

Asadar , va asteptam Sambata pe inserat la etaj !

LIBE

Nascut la Iasi , Lucian Rotaru sau libe dupa cum il stiu prietenii , a capatat o pasiune puternica pentru sound-ul electronic in anul 2006.La finalul anului 2010 porneste un brand local numit “Housecommunity” , iar la inceputul anului 2011 da startul la o serie de petreceri cu artisti precum Priku,Cezar,Dan Andrei,Suciu,Mauss,Matei Tulbure si multi altii,sub acelasi brand.Cea mai importanta realizare a sa reprezinta evenimentul marca Vrijbuiters de la renumitul club Studio 80 , Amsterdam , din vara anului 2011.Momentan pregateste noi evenimente pentru scena Ieseana.

DUBESCU

Pentru cei cărora obişnuiau să le placă Phaser Lips, Dubescu nu ar trebui să reprezinte o noutate pe scena muzicală. Reprezentând jumătate din proiectul anterior menţionat, Radu aka Dubescu vine cu un nume nou, o selecţie muzicală rafinată, dar cu aceeaşi atitudine orientată către dans şi voie bună.

ART HOUSE

ArtHouse Central reuneşte într-un singur loc tot ceea ce înseamnă cinema european, galerie de artă, concerte, teatru, stand-up comedy. Pe scurt, ArtHouse Central este primul centru cultural integrat din România.

ArtHouse Central pune Iașiul pe harta lumii alături de orașe precum Londra și Wroclaw (Polonia), care pun la dispoziția publicului un spațiu cultural și artistic alternativ, îmbinând cinemaul de artă cu evenimente conexe precum spectacole de teatru, concerte live, operă, galerie de artă, lansări de carte, evenimente educative, stand-up comedy, oferind un spațiu unic de socializare.

Accesul în ArtHouse Iași se poate face cu ajutorul liftului interior din Moldova Mall, în fiecare zi începând cu ora 9:00, iar intrarea este gratuită.

BILET

Intrarea 10 lei.

INFO

  • Art House Central

e-mail: centralarthouse@gmail.com

Adresa: Moldova Mall, etaj 6, Str. Palat nr. 1, 700019 Iași

tel: 0723 551 501

arthousecentral.ro

www.facebook.com/ArtHouseCentralIasi

www.facebook.com/events/145877688950437

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: