ROMEXPO / DigitA – Expozitia sectorului IT & C din Romania

DigitA, cel mai complex eveniment al anului dedicat sectorului IT&C din Romania, va avea loc la Romexpo Bucuresti, intre 23 si 25 Noiembrie 2012, avand la dispozitie un spatiu de expunere de peste 5.000mp si conditii de confort la standarde europene privind organizarea targurilor si expozitiilor.

DigitA

Peste 25.000 de vizitatori sunt asteptati la prima editie a expozitiei DigitA, eveniment care va reuni peste 60 de expozanti din tara si din strainatate. Estimarile exprimate se bazeaza in primul rand pe campania publicitara foarte complexa de care va beneficia DigitA, un efort comunicational efectuat pe mai mult de 12 canale media si care constituie principalul punct forte al evenimentului. Astfel, DigitA este evenimentul de referinta al anului in Romania pentru sectorul IT & C si Consumer Electronics.

Evenimentul este impartit in doua mari categorii, DigitA Pro si DigitA Life. DigitA Pro ilustreaza implicarea tehnologiei digitale in eficientizarea tuturor activitatilor din cadrul intreprinderii, in timp ce DigitA Life evidentiaza implicarea tehnologiei digitale in a face viata mai usoara si mai frumoasa.

CATEGORII EXPOZITIONALE

Echipamente si aplicatii pentru dotarea oricarui birou. Solutii pentru facilitarea activitatilor de comert si logistica.

De la echipamente profesionale de birotica pentru gestionarea si listarea documentelor la produse si servicii pentru re­telistica, telecomunicat­ii, videoconferint­e, tehnologii IP/VoIP, software pentru gestionarea activitat­ilor întreprinderii (ERP, CRM, BI, BPM, ECM), solut­ii de arhivare si stocare de date sau solut­ii profesionale de securitate a cladirilor sau a ret­elelor. Totodata, la expozit­ia dedicata tehnologiei digitale sunt prezente solu­ii POS si tehnologii pentru activitat­i de comer­t, tehnologii pentru comert­ electronic si magazine virtuale, sisteme kiosk/vending etc. Pentru facilitarea activita­tilor de logistica si distribu­tie din cadrul oricarei întreprinderi, la DigitA sunt expuse sisteme inteligente de transport si logistica, aplicat­ii pentru gestiunea flotei auto, servicii de comunicat­ii M2M (machine to machine), tehnologii AutoID / RFID, carduri magnetice, carduri de fidelitate, precum si cele mai avansate sisteme de supraveghere si securitate.

Computere. Componente si software.

DigitA este oglinda piet­ei românesti pentru computere, componente si software. Cei mai important­i producatori, importatori si distribuitori de PC-uri desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, monitoare, componente si periferice vor fi prezen­i la expozit­ie pentru a-si prezenta în timp real si fat­a în fa­ta cu poten­ialii client­i ultimele aparit­ii si cele mai avantajoase oferte în pragul sarbatorilor. Dezvoltatorii de software reprezinta una dintre cele mai importante categorii la DigitA, mai ales ca România este o t­ara care exceleaza în acest domeniu.

Electronice si electrocasnice

DigitA ilustreaza implicarea tehnologiei digitale in toate aspectele vietii – acasa, pe drum, in masina si la birou. De la camere foto, video, echipamente de optica si accesorii la televizoare de toate tipurile si dimensiunile, mediaplayere, mp3 playere, ebook readere, sisteme home cinema, electronice pentru automobil precum sisteme de navigat­ie sau sisteme multimedia, toate vor fi prezente la DigitA în cea mai mare aglomerare de produse electronice din România. Electrocasnicele care folosesc tehnologii de ultima generat­ie si care fac viata mai usoara vor fi prezente la DigitA prin masini de spalat, aparate frigorifice, aparate de gatit, aparate de climatizare, solu­ii pentru curat­enie, aparate pentru bauturi.

Telecomunicatii. Solutii si echipamente wireless

Domeniul telecom, cu cea mai dinamica dezvoltare din prezent, are loc de cinste la DigitA. Companiile care ofera servicii de telecomunicat­ii pentru utilizatori organizat­ionali si casnici ocupa un loc principal la expozit­ie. De asemenea, producatorii, importatorii si distribuitorii de solu­ii si echipamente de telecomunica­ii vor fi prezent­i la cel mai complex eveniment dedicat tehnologiei digitale din România. Telefoanele mobile de ultima genera­ie, fiind una dintre cele mai mediatizate categorii de dispozitive ale prezentului, dar mai ales prezentarea lor la lucru de catre inginerii producatorilor vor reprezenta cu sigurant­a una dintre principalele atrac­tii ale expozi­tiei DigitA.

Gaming. Console. Jocuri electronice. Realitate virtuala.

Cu siguran­ta cel mai distractiv domeniu, atât pentru copii, dar cel put­in la fel de mult pentru adult­i. Unul dintre principalele puncte forte ale DigitA este elementul de distract­ie. DigitA este o ocazie pentru manageri sa analizeze ultimele solu­ii pentru eficientizarea activitat­ilor din cadrul întreprinderii, însa în acelasi timp un prilej pentru a petrece un timp de calitate cu familia. În acelasi timp, DigitA, este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de tehnologiesi de gaming. Astfel, vor fi prezente la eveniment ultimele inovat­ii si cele mai atragatoare solu­tii în materie de gaming, de la jocuri la console si accesorii pentru pasionat­i. Simulatoarele live vor reprezenta un important punct de atract­ie.

Audio HiFi. Playere portabile. Home audio

Implicat­iile tehnologiei digitale în domeniul audio sunt majore si vor fi reprezentate în detaliu la DigitA. Cu sigurant­a una dintre principalele categorii ale expozit­iei, echipamentele si solu­iile audio pentru casa, pentru drum, pentru automobil sau pentru dotarea spat­iilor comerciale, vor fi reprezentate la DigitA de principalele companii producatoare, importatoare sau distribuitoare din sector. Vor fi prezente, astfel, la eveniment cele mai performante si ultimele inova­ii în materie de playere, receivere, amplificatoare, boxe, mp3 playere, sisteme dock, sisteme audio wireless, casti, sisteme complexe pentru sonorizarea casei, a automobilului sau a spat­iilor comerciale.

Case inteligente

Integrarea tehnologiei digitale în toate aspectele viet­ii de acasa prezinta avantaje extraordinare. Controlul integrat si automatizat al luminilor, al temperaturii, al securitat­ii, al usilor si ferestrelor, precum si al sistemelor multimedia sunt doar câteva dintre solut­iile multiple care pot fi utilizate în cadrul unui sistem de casa inteligenta. Tehnologii de ultima ora sunt utilizate în prezent si în cadrul activita­ilor din bucatarie sau cu privire la cura­tenie. DigitA este evenimentul în care companiile cu solut­ii în acest sens vor fi prezente si reprezinta cea mai buna ocazie pentru pasiona­tii de tehnologie sa descopere si sa adopte noi metode pentru înfrumuset­area vie­tii de zi cu zi.

INFO

www.digita.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: