Romanii la Australian Open 2013

Australian_Open_LogoCopil a pierdut, urmeaza fetele sa incerce calificarea pe tabloul principal al primului turneu de Grand Slam al anului

Tenismanul Marius Copil, locul 161 ATP, a fost eliminat, ieri, in primul tur al calificarilor la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Copil a fost invins, cu scorul de 4-6, 4-6, dupa o ora si opt minute, de americanul James Blake, cap de serie numarul 9 in calificari si pozitia 124 in ierarhia mondiala. Marius Copil a fost singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul masculin al calificarilor la Australian Open, in timp ce Victor Hanescu, locul 61 ATP, si Adrian Ungur, locul 98 ATP, vor evolua direct pe tabloul principal al competitiei. Jucatoarele Raluca Olaru, locul 213 WTA, si Cristina  Mitu, pozitia 196 in ierarhia mondiala, vor evolua in calificari la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Raluca o va intalni, in primul tur, pe italiana Corinna Dentoni (230 WTA), cu care s-a confruntat de trei ori in perioada junioratului si a castigat de fiecare data, iar Cristina o va avea ca adversara pe australianca Sally Peers (338).

Monica Niculescu a obtinut o victorie frumoasa in sferturile turneului de la Hobart. Jucatoarea romana clasata pe locul 54 WTA a dispus cu 3-6, 6-4, 6-4 de a doua jucatoare a Chinei, Peng Shuai (33 WTA).  In sferturile de finala, Monica Niculescu o va intalni pe Kirsten Flipkens (Belgia, 51 WTA), care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-2, de Bojana Jovanovski (Serbia), pozitia 56 in clasamentul mondial. Tot la Hobart, perechea Irina Begu / Simona Halep s-a oprit in sferturile turneului de dublu. Romancele au fost invinse cu scorul de 6-7, 0-6 de cuplul Timea Babos/Mandy Minella (Ungaria/Luxemburg).

Perechea Victor Hanescu/Martin Klizan (Romania/Slovacia) a  fost invinsa in sferturile de finala ala turneului de la Auckland (433,4 mii dolari), de catre cuplul Julian Knowle/Filip Polasek (Austria/Slovacia), intr-un meci de 61 de minute, cu scorul de 2-6, 5-7.

INFO

www.australianopen.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: