Preselecții „Românii au talent” la Iași

caravana-romanii-au-talent-iasi-afis-adi-moisesc-andra-mihai-petre-casa-de-cultura-a-studentilor-7-8-septembrie-2013UPDATE: Audițiile cu juriu vor fi sâmbăta si duminica (7 și 8 septembrie 2013) de la 12.00 si 19.00 la Casa de Cultură a Studenților din Iași. Baletul Edi Stancu va incinge atmosfera. Intrarea este gratuită.

Caravana “Romanii au talent” este gata sa porneasca din nou la drum! Cel mai tare show din istoria televiziunii romanesti a ajuns la cel de-al patrulea sezon, asa ca romanii vor avea din nou ocazia sa demonstreze unei tari intregi cat sunt de talentati.

In cel de-al patrulea sezon de “Romanii au talent”, poti castiga, pe langa premiul cel mare de 120.000 de euro, si un premiu de originalitate in valoare de 10.000 de euro, sau un premiu de 2.000 de euro daca esti “vanator de talente”.

Caravana va ajunge, in continuare, in patru orase:

  • Iasi – 3 septembrie – Hotel Unirea,
  • Galati – 10 septembrie – Casa de Cultura a Sindicatelor
  • Chisinau – 17 septembrie – Hotel Codru

Preselectiile incep la ora 10:00 dimineata, in toate orasele.

caravana-romanii-au-talent-iasi-galati-chisinau-foto-adi-moisesc-andra

Pentru prima oara in istoria show-ului, “Romanii au talent” se duce direct in capitala moldovenilor de peste Prut, asa ca acestia sunt asteptati la preselectii sa arate de ce sunt in stare in materie de spectacol si sa intre in competitia pentru marele premiu de 120.000 de euro.

ÎNSCRIERI

Te poti inscrie ACUM si la numarul de telefon: 031 820 00 00.

INFO

romaniiautalent.protv.ro

www.facebook.com/romaniiautalent

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: