Romanian Tour 2013 – ”Addiction” in Bar Hand

Originara din Braila, trupa Addiction anunta turneul de promovare a albumului de debut, “Genesis”. Trupa va ajunge in Iasi pe data de 30 noiembrie si va sustine un concert la Bar Hand. In deschidere, trupa Subliminal Damage din Iasi.

Cea mai nouă si mai promitătoare trupă de progressive din România, Addiction, vine pe 30 noiembrie la Iasi, în cadrul turneului de promovare a albumului de debut intitulat Genesis. Hotărâtă să spargă tiparele în prima linie a rockului românesc, Addiction vine  în Bar Hand cu un concert de poveste. De altfel, este a doua oară când trupa vine la Iasi, prima dată cântând în deschidere la „Trooper”, aflată pe atunci în turneul de promovare a albumului „Voodoo”.
Addiction, formată din Victor Apetrei (voce), Răzvan Popa (clape), Silviu Paraschiv (chitară), Alex Musat (tobe) si Ionut Drăghici (bass), si-a lansat albumul pe 26 octombrie, în club Ageless din Bucuresi, în fata unui public numeros. Genesis este produs de Cat Music fiind distribuit on-line exclusiv prin  Let’s rock.

În timpul turneului, doritorii vor putea achizitiona CD-urile la locatiile concertelor. Piesele au fost mixate de Cristi Gram (Phoenix) si masterizate în Germania, în studioul Dreamsounds. Coperta albumului a fost realizată de artistul plastic Andrei Moldovan. Mai trebuie adăugat faptul că pe Youtube, doritorii pot vedea două videoclipuri regizate de Costin Chioreanu, pentru piesele „Supernova” si „The day we died”.

Genesis e un proiect de suflet pentru fiecare dintre noi, e mai mult decât primul album, e prima dragoste pe care nu o uiti niciodată. E unul dintre motivele pentru care am ales ca tema albumului să reprezinte «un permanent nou început», am deschis o carte infinită la pagini, care pe noi ne-au impresionat si pe care am vrut să le împărtăsim tuturor, am deschis la 12 pagini diferite, unice, pagini pline de dragoste, ură, psihoză, confuzie, revelatie, poate chiar si sperantă, pagini stranii, dar având un numitor comun: un nou început. Genesis“, a declarat claparul trupei Addiction, Răzvan Popa.

Trupa Subliminal Damage din Iasi care va canta in deschidere a luat nastere din dorinta comună a lui Vlad (chitara), Mircea (bass) si Cosmin (tobe) de a crea peisaje prin muzică si versuri. Fiind influentată de trupe precum Mastodon, Tool, Death, Lamb of God si Animals as Leaders, Subliminal Damage s-a îndreptat spre un stil de metal progresiv, având ca scop opozitia fată de religie în orice formă a ei, ridiculizarea manipulării si contestarea autoritătii. Membrii trupei nu sunt străini scenei, Vlad activând si în Opis Band (trupa de evenimente a Operei Iasi), Mircea fiind fost membru Aproape Verde (alternative), Cosmin fiind membru activ Open Fire (death metal), fost membru Rug (black metal) si Blues Warriors (blues-rock), toti trei activând initial în Almost in Range (heavy-thrash).

PROGRAM NATIONAL

  • 7 noiembrie – Times Pub – Brasov
  • 8 noiembrie – Pub Rock – Cimpulung Muscel
  • 9 noiembrie – The Rock – Slatina
  • 15 noiembrie – Fiord Club – Tirgoviste
  • 16 noiembrie – Truda Pub – Cluj
  • 29 noiembrie – Pub Km 0 – Piatra Neamt
  • 30 noiembrie – Bar Hand – Iasi

INFO

www.facebook.com/trupa.addiction

soundcloud.com/addiction-romania

myspace.com/addiction.band

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: