Romanian International University Fair – RIUF Iasi 2017

Romanian International University Fair – RIUF este cel mai mare eveniment educational din Sudul si Estul Europei. Anual, peste 150 de institutii educationale, din peste 15 de tari, vin sa interactioneze direct cu tinerii romani interesati de studii. Editia de la Iasi va avea loc pe 12 octombrie 2017, la Congress Hall – Palas, intre orele 10:00 – 16:00.

Mii de elevi de liceu si studenti au plecat la studii in strainatate, in perioada 2005 – 2017. O mare parte din ei au obtinut toate informatiile necesare realizarii procesului de aplicare dupa ce au venit la RIUF si au discutat cu reprezentantii universitatilor de care erau interesati. Cei peste 13.000 de vizitatori asteptati la Editia de Toamna RIUF 2017 se vor alatura celor peste 200.000 de vizitatori care au venit la cele 20 de editii anterioare RIUF.

Ediția a XXI-a a târgului internațional de universități RIUF reunește, în Iași, peste 50 de universități din România și din străinătate, precum și școli de limbi străine sau ONG-uri studențești, pentru a oferi vizitatorilor o imagine completă asupra oportunităților educaționale pe care le pot accesa.

La RIUF Iași vei găsi:

  • universități din 9 țări precum Franța, Marea Britanie, Olanda, România sau Danemarca;
  • informații despre peste 4.500 de programe de licență, masterat sau doctorat;
  • progame de studiu în peste 15 domenii precum marketing, economie, business, arte, IT, hotel management, drept, geografie
  • prezentări susținute de reprezentanții universităților și instituțiilor prezente la eveniment.

INSCRIERE

Pentru a participa la eveniment, e necesară înscrierea pe site: register.riuf.ro/register. *Prețul participării la RIUF este de 5 lei, iar biletele se pot achiziționa la eveniment.

INFO

www.riuf.ro

Facebook.com/RIUF

Facebok Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: