Romanian Fashion Weekend, 2-3 august

Spectacolul unic, in aer liber, organizat in Piata Cazino din Mamaia la standarde internationale va beneficia de cea mai mare scena de moda realizata pana acum in Europa si va include concursul Miss Litoral 2013. Vor fi prezenti cei mai talentati designeri romani, cei mai promitatori tineri absolventi ai facultatilor de moda, VIP-uri.

Designeri romani de top si branduri romanesti vor incanta publicul cu prezentari ale celor mai noi si spectaculoase tendinte si colectii. Nume importante ale modei romanesti precum Catalin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Clara Rotescu, George Hojbota, Mircea Barbulescu, Ego Men’s Fashion Concept, Andreea Dogaru, Wanda’s Dream, Cristiana Maria Purdescu, Inedit, Marcela Cuzic, UAD vor fi prezente pe podiumul Fashiontv Summer Festival Mamaia 2012 in weekendul dedicat creatorilor romani.

FashionTV promoveaza moda, iar anul aceasta va incuraja viitorul modei romanesti, mai concret scolile de design din Cluj-Napoca si Timisoara, dandu-le tinerilor absolventi oportuniatea de a intra in legatura cu cei mai buni specialisti din lume in domeniul modei.

Dimensiunile evenimentului sunt spectaculoase si aliniate la standardele internationale: vor defila peste 100 de modele, in backstage se vor afla hair-stilisti si make-up artisti de renume, iar prin intermediul postului FashionTV, spectacolul va fi transmis in 193 de tari din intreaga lume.

Romanian Fashion Weekend face parte din programul FashionTV Summer Festival 2013, de promovare a turismului romanesc, un proiect care va continua in urmatoarele weekend-uri din luna august cu Baby Fashion Weekend (9 si 10 august) si International Fashion Weekend (16-18 august).

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: