Fashion Film&Photo Festival debuteaza la Iasi pe 16 octombrie

Fashion Film&Photo este un festival care aduce in prim plan industria modei romanesti. Spre deosebire de alte evenimente de acest gen, festivalul cuprinde si o serie de manifestari dedicate filmului si fotografiei – doua arte care sunt in stransa legatura cu moda.

Pe podiumul festivalului vor fi prezentate cele mai noi colectii create de designerii romani. Prima zi de festival este dedicata in totalitate tinerilor designeri. Pe parcursul festivalului vor mai fi organizate expozitii si seminarii despre fotografia de moda din Romania dar si proiectii de filme straine care vorbesc despre moda sau au lansat mode.

Prima editie a Fashion Film&Photo Festival este organizata la Iasi, Cluj Napoca si Bucuresti, trei dintre orasele importante ale Romaniei in care si moda a cunoscut perioada postdecembrista. Aici s-au lansat designeri, s-au pus bazele unor case de moda care in timp au devenit branduri de succes la nivel national si international, succes de care se bucura si in prezent, sau organizat evenimente de profil.

IASI

30 de designeri isi vor prezenta colectiile de primavara-vara pentru anul 2014 pe podiumul de la Iasi in fata a peste 1500 de spectatori. Locatia evenimentului va fi anuntata in curand. Prima seara va fi dedicata tinerilor designeri din Iasi, Cluj Napoca si Sibiu.  Cunoscutul hairstilist de origine franceza, Laurent Tourette va fi prezent la Iasi pentru a coordona echipa de hairstilisti. Pe toata durata festivalului, Laurent Tourette alaturi de echipa sa din Bucuresti vor avea grija de coafurile manechinelor care vor prezenta pentru cei 30 de designeri.

Special quest: Mariano di Vaio

Model si actor de origine italiana, Mariano di Vaio, s-a facut remarcat prin deschiderea mdvstyle.com, primul blog de moda din Italia exclusiv pentru barbati. Blogul sau a devenit unul dintre cele mai cunoscute bloguri de moda pentru barbati din Europa si nu numai. Lunar, peste 340.000 de vizitatori ii acceseaza blogul.

INFO

www.facebook.com/fashionfilmphoto

1m-agency.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: