Romanian Art & Crafts by Fayette

ciofu-artizanat

Primăria Municipiului Iaşi, în parteneriat cu Fayette Evenimente organizează ediția a X-a a evenimentului cultural Romanian Arts & Crafts by Fayette în perioada 15 – 18 septembrie 2016, pe Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt din Iași.

Evenimentul va găzdui Ateliere de Artizanat și Meșteșugărit, precum și o Expoziție de produse Handmade, cu scopul readucerii în atenția ieșenilor a valorii tradiției românești, precum și importanţa produselor lucrate manual.

Ieşenii interesaţi vor putea vizita atelierele a 16 expozanți, dintre care menționăm: Atelierul Orgonitelor by UNAH, Atelierul Brățărelelor vesele by UNAH, Atelierul Painting Hats by Iuliana Baltes – Pălării pictate, Atelierul Rainbow by Iuliana Balteș – Evantaie pictate, Atelierul Phat Cat Crafts by Dionian Viorica – Coronițe din flori de vară, Atelierul de bijuterii din pietre semiprețioase, Phat Cat Crafts by Dionian Viorica, Atelierul de ii și broderie cu motive tradiționale, Atelierul „Sfaturi nutritive și rețete simple ca acasă!”, Atelierul „Tehnica împâslirii în realizarea articolelor vestimentare de toamnă-iarnă”.

Ieșenii interesați vor putea realiza gratuit obiectele preferate, vor socializa cu creatori deosebiți și vor putea găsi inspirația de a face ceva util și plăcut în timpul lor liber, urmând exemplul artizanilor și meșteșugarilor.

Sursa foto: Constantin Ciofu

Primăria Municipiului Iaşi a încasat de la organizatori suma de 1944 lei, reprezentând taxa de închirere a domeniului public pe o suprafaţă netă de 180 mp, conform HCL 355 / 2015.

INFO

Fayette Evenimente si Cursuri și ateliere Iași

E-mail: fayette.iasi@gmail.com

Tel. +40 740 888 111,

www.facebook.com/Fayette-Evenimente-Educatie

PE ACEEASI TEMA:

RIUF Iasi 2019

Martisoare create de artisti si artizani populari, la Palas

Targul universitatilor iesene, la finalul lunii martie la Palas

Cele mai bune oferte imobiliare, in aprilie, la Palas Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Noaptea Muzeelor 2019 / CMN MOLDOVA Iasi

Tradițiile Iașului: „Iași – elemente de identitate vizuală”

13 ani de ROCK’N’IAȘI

Atelier Leadership și Inovație pentru Viitor | 29 mai 2019 | Fab Lab Iași

Scrie un comentariu: