Romanian Art & Crafts by Fayette

ciofu-artizanat

Primăria Municipiului Iaşi, în parteneriat cu Fayette Evenimente organizează ediția a X-a a evenimentului cultural Romanian Arts & Crafts by Fayette în perioada 15 – 18 septembrie 2016, pe Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt din Iași.

Evenimentul va găzdui Ateliere de Artizanat și Meșteșugărit, precum și o Expoziție de produse Handmade, cu scopul readucerii în atenția ieșenilor a valorii tradiției românești, precum și importanţa produselor lucrate manual.

Ieşenii interesaţi vor putea vizita atelierele a 16 expozanți, dintre care menționăm: Atelierul Orgonitelor by UNAH, Atelierul Brățărelelor vesele by UNAH, Atelierul Painting Hats by Iuliana Baltes – Pălării pictate, Atelierul Rainbow by Iuliana Balteș – Evantaie pictate, Atelierul Phat Cat Crafts by Dionian Viorica – Coronițe din flori de vară, Atelierul de bijuterii din pietre semiprețioase, Phat Cat Crafts by Dionian Viorica, Atelierul de ii și broderie cu motive tradiționale, Atelierul „Sfaturi nutritive și rețete simple ca acasă!”, Atelierul „Tehnica împâslirii în realizarea articolelor vestimentare de toamnă-iarnă”.

Ieșenii interesați vor putea realiza gratuit obiectele preferate, vor socializa cu creatori deosebiți și vor putea găsi inspirația de a face ceva util și plăcut în timpul lor liber, urmând exemplul artizanilor și meșteșugarilor.

Sursa foto: Constantin Ciofu

Primăria Municipiului Iaşi a încasat de la organizatori suma de 1944 lei, reprezentând taxa de închirere a domeniului public pe o suprafaţă netă de 180 mp, conform HCL 355 / 2015.

INFO

Fayette Evenimente si Cursuri și ateliere Iași

E-mail: fayette.iasi@gmail.com

Tel. +40 740 888 111,

www.facebook.com/Fayette-Evenimente-Educatie

PE ACEEASI TEMA:

BagExpo, la Palas Mall

„MESERIAŞI PENTRU VIITOR”, târg care promovează profesiile tehnice, miercuri, la Iulius Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Efectul Genovese” de Alina Nelega la TVR

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

”În pași de poezie” la CCS Iasi

Live de la Opera Bastille – ”Lacul Lebedelor”

Scrie un comentariu: