Romania – Suedia, in Cupa Davis

Întâlnirea dintre România şi Suedia contand pentru pentru barajul Grupei I Euro-Africane va avea loc în perioada 12-14 septembrie 2014, pe Arena Centrală din cadrul complexului Arenele BNR din Bucureşti. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, iar duminică celelalte două meciuri de simplu.

In absenta lui Victor Hanescu  care si-a anuntat retragerea din echipa Romaniei, Andrei Pavel i-a convocat pentru meciurile de simplu pe Adrian Ungur si Marius Copil. La dublu vor juca Horia Tecau si Florin Mergea,  cei mai buni jucatori romani ai momentului.

Suedia a castigat precedentele doua intalniri cu Romania, in 1979 si 2009.

Romania a ajuns in finala Cupei Davis de trei ori, in 1969, 1971 si 1972 si a pierdut de fiecare data in fata echipei SUA. Doar Romania, Argentina si India au reusit sa ajunga in mai mult de o finala fara sa castige Cupa Davis.

BILETE

Biletele pentru întâlnirea România – Suedia, contând pentru play-off turului 1 al Grupei I, Zona Euro/Africană din cadrul Cupei Davis, sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere iar la casa de bilete de la Arenele BNR, în săptămâna competiţiei.

Preţul unui bilet în tribună este de 35 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri- 12.09, sâmbătă- 13.09 şi duminică- 14.09) este de 80 de lei.

Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul unui bilet în tribună este de 20 de lei pe zi, iar abonamentul este 50 de lei. Pentru această categorie, accesul în arenă se va face pe baza biletului achiziţionat şi a actului doveditor (legimaţie, carnet).

Pentru loje, preţul unui bilet este de 100 de lei pe zi, al unui abonament este de 200 lei, iar un abonament pentru o lojă întreagă (toate locurile din lojă pentru toate cele trei zile) este de 150 de lei/loc. Lojele au locuri de 6, 7, 8 şi respectiv 9 locuri.

Biletul şi abonamentul oferă accesul la toate meciurile disputate pe terenul central al Arenelor BNR.

Pentru harta,  CLICK AICI

INFO

Arenele BNR

Str. Dr. Lister 35

www.daviscup.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: