Romania/ Stand-Up Comedy cu Marius Chivu la Maideyi

Romania/ Stand-Up Comedy cu Marius Chivu la Maideyi pe 1 decembrie afisPremisa este ca vreau sa discutam in contradictoriu, sa privim de la  buric in sus si sa fim foarte seriosi. Si fiindca stiu ca datorita tie se va intampla exact opusul, va fi + 16.

Daca ai alte treburi mai importante de facut ? pentru altii, daca esti  nervos, daca ceva nu ti-a mers bine sau pur si simplu te-ai saturat si  ai starea aceea nasoala denumita ?nashpa?, daca ploua, daca vii direct  de la serviciu sau – mai grav – de la scoala, daca trebuie sa iesi cu  cineva si sa-i zambesti formal o ora, daca ti s-a furat portofelul sau ai fost injurat, daca iti injuri seful fie si  in gand – macar o data pe zi, vino sa ne vedem neaparat, fiindca –  pentru Dumnezeu, stiu ce simti! Suntem pur si simplu la fel! Nu veni  doar daca esti unul dintre cei care provoaca asemenea stari sau suferi  de complexul acela al superioritatii.

Oficial, de afis, suna asa: eu vorbesc, tu asculti, iar daca iti place ce spun, razi. Pai nu e pacat sa nu inmultim starea asta cu 3 si sa facem altfel? Da stiu, 3 in 1 suna comercial. Bine. Uita tot ce am  spus pana acum si hai sa simplificam romaneste: eu ofer jumatate si tu oferi cealalta jumatate. Vorbesc eu, vorbesti si tu! Avem astfel  garantia ca putem arunca vina unul pe celalalt. Sigur acesta este  secretul unei intalniri reusite. Vom fi reciproc castigati iar  succesul il impartim frateste!

Si daca pana aici nu ai inteles nimic dar rezonezi totusi intentiilor mele, bine ai venit la prima intalnire de acest gen din Romania: Romania! Si fiindca trebuia sa poarte un nume, se va numi Dezbatere de 1  Decembrie! Normal ca vom aluneca muuuuult si in alte parti, dar ne intoarcem. Promit. Si ca sa te conving, in cazul reusitei, vei alege tema urmatoarei intalniri.

Un show care creeaza dependenta prin comunicare! Eu si Tu!

BILETE

Bilete: 13 lei

Rezervari: 0749382554

INFO

www.maideyi.ro

www.facebook.com/pages/Maideyi-Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: