Romania- Spania in Fed Cup

fed-cup-feb-2015

Întâlnirea dintre România şi Spania va avea loc în zilele 7 şi 8 februarie 2015, pe Arena “Dunărea” din Galați. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (7 februarie), iar duminică (8 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcție de rezultat).

În sistemul actual de joc, echipa de Fed Cup a României este gata de a urca mai sus ca niciodată: în Grupa Mondială principală. Haideţi să le susţinem împreună pe jucătoarele noastre!

Echipa României este compusă din: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu. Cel mai probabil, din echipa Spaniei vor face parte: Garbine Muguruza, Silvia Soler-Espinosa, Maria Teresa Torro Flor şi Lara Arruabarrena.

Cele doua tari s-au mai intalnit o singura data, in 1976, Romania castigand cu 3-0.

BILETE

Biletele pentru partida România-Spania, contând pentru Turul I din Grupa Mondială II Fed Cup, sunt disponibile la nivel național, în rețeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești și Humanitas) și pe site-ul www.eventim.ro, începând de astăzi, 29.12.2014. Preţul unui bilet este de 60 de lei pe zi. Biletele vor include accesul la toate meciurile disputate pe Arena “Dunărea” din Galați, în ziua respectivă.

Elevii, studenții și pensionarii își vor putea achiziționa bilete la preț redus (40 de lei/zi), la casa de bilete de la Arena “Dunărea” din Galați, la o dată pe care o vom comunica ulterior. Intrarea în arenă se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete sunt limitate la 500 de locuri pe zi.

INFO

www.fedcup.com

www.facebook.com/romaniafedcup

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: