”Romania danseaza” cauta concurenti la Iasi

Jorge

Cel mai asteptat talent show de televiziune “Romania Danseaza” vine la Antena 1 din aceasta primavara. Emisiunea va fi prezentata de carismaticul Jorge, artistul care a castigat sezonul II al programului de divertisment numarul 1 în Romania în 2012 – “Te cunosc de undeva”. Auditiile pentru Iasi vor avea loc pe 1 februarie 2013, la Hotel Astoria.

“Romania Danseaza” promite un format fresh plin de emotie care-i va aduce împreuna pe toti pasionatii de dans, indiferent de varsta sau de stilul de dans pe care-l abordeaza.

Emisiunea are la baza formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. În Anglia primul sezon a fost castigat de un pusti în varsta de 10 ani, Akai Osei, care a cucerit publicul cu miscari senzationale de street-dance si care a reusit sa-si doboare concurenta, deloc de neglijat, cu talentul sau.

PROGRAM AUDITII

Auditiile pentru “Romania Danseaza” debuteaza la sfarsitul acestei saptamani, sambata 26 ianuarie, la Timisoara (Hotel Boavista). Preselectiile vor continua pe 29 Ianuarie la Cluj – Napoca (Cluj Arena), 1 Februarie la Iasi (Hotel Astoria), 4 Februarie în Constanta. Bucurestenii care au “dansul în sange” pot veni la auditii pe 7 februarie. Romanii care stiu sa faca show, adora sa danseze si mai ales viseaza sa fie vazuti de o tara întreaga sunt asteptati sa se înscrie la adresa casting.a1.ro.

Premiul este pe masura talentului. Concurentii care ajung în finala vor intra în cursa pentru 50.000 de Euro.

INFO

www.antena1.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: