Rock’n’Iasi 2011

Napalm Death, Altar, Luna Amara, Bucovina si alte 10 trupe vor urca pe scena ROCK’N’IASI 2011 ce se va desfasura in perioada 15 – 17 septembrie in Sala Foaier a CCS Iasi.
Din 18 august incepe concursul ROCK’N’IASI cu premii in valoare de 3.000 ron cash pentru trupele de rock, cate 1.000 ron pentru fiecare din cele 3 sectiuni: metal, core, alternativ.

Abonamentele  pentru toata perioada festivalului sunt 40 de lei si pot fi achizitionate numai de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua de magazine Diverta.  Pretul biletelor in prima zi a festivalului este de 40 de lei, iar in urmatoarele doua zile cate 15 lei si se vor gasi numai la locatie, doar in seara de concert.

Nu uita! Tu ne spui cine mai canta la festival! Intra pe www.rockniasi.ro si voteaza trupa preferata pana pe 10 septembrie! Ii poti ajuta sa castige un premiu in valoare de 1000 de lei!

Anul acesta la Rock’n Iasi nu castiga doar trupele inscrise la concurs. Poti castiga si tu, cel care ai venit la festival! In fiecare seara 3 norocosi vor primi cate un bax de bere! Si doar daca ti-ai luat abonament, in seara de 15 septembrie, oferim prin tragere la sorti un premiu in valoare de 500 de lei cash!

 

15 Septembrie – concert Napalm Death si Bucovina

Napalm Death – Trupa revine in Romania, pentru cea de-a treia oara, urmand sa sustina doua concerte – la Bucuresti, pe 14 septembrie, si la Iasi, pe 15 septembrie.
In perioada verii, trupa originara din Marea Britanie este in turneu si va concerta in cadrul mai multor festivaluri de rock, printre care Rockmaraton Festival, Pecs (Ungaria) , Sucks’n’Summer Festival, Leisnig, (Germania), Catton Park (Marea Britanie), Sakkara Nest, Giza (Egipt), precum si la Istanbul.

Bucovina – una din cele mai vechi trupe active de rock din Iasi, luand fiinta in anul 2000 din initiativa unor suceveni aflati la studii in capitala moldava. Chiar daca initial stilul muzical abordat fusese unul agresiv, odata cu trecerea anilor si acumularea experientei, lucrurile au evoluat in continuu catre sound-ul solid si clar de astazi.

concurs METAL
Westfallia
Almost in Range
Sheol
Abnormyn Deffect – daca primesc viza la timp

16 Septembrie – concert Altar si MAT

Altar – Format la inceputul anului 1991, ALTAR se anunta inca de la primele aparitii live ca fiind cel mai prodigios grup Thrash/Metal/Hardcore din Romania. Ceea ce a urmat pe parcursul a aproape 20 de ani de existenta,constituie probabil cea mai  importanta pagina din istoria  scenei metal autohtone.

concurs CORE
Relative – asteptam confirmare
Mercedes Band
Armies of Enlil

17 Septembrie – concert Luna Amara

Luna Amara – este cea mai complexa si mai controversata aparitie muzicala a scenei rock romanesti din anii 2000 incoace. Cenzurata din cauza opiniilor politice transante, cu un clip pe tv atunci cand inca nu exista un album, prezenta la toate festivalurile importante, o noutate absoluta prin integrarea sunetului de trompeta intr-un sound alternative, Luna Amara si-a format un public al sau, un public care vrea sa inteleaga mai mult, care vrea sa se implice mai mult.

INFECTED RAIN
TODO
concurs ALTERNATIV
Umbra
Greenish – asteptam confirmare
Beauty and the rat
No Antidote

Rock’N’Iasi Festival

Site: www.rockniasi.ro
Myspace:
www.myspace.com/rockniasi2010
Facebook:
www.facebook.com/rockniasi

Twitter:
www.twitter.com/rockniasi
e-Mail:
rockniasi@gmail.com

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: