Rock’n Iasi, editia 2015

rockn iasi 2015

Ediția din 2015 a festivalului ROCK’N’IAȘI vă regăsește anul acesta în luna octombrie, respectiv în zilele de 29, 30 și 31. Anul acesta, în cele trei zile de festival, organizatorii garanteaza că experiența trăită va fi la cel puțin același nivel ca și în anii trecuți!

Organizat si coordonat de catre Asociatia Culturala Moldavia, proiectul ROCK’N’IASI , desfasurat in luna octombrie a anului 2015, are ca obiectiv incurajarea activa, dezvoltarea si sprijinirea debutului artistic al tinerilor pe scena muzicii rock, atat in Romania cat si in strainatate.

Mediul organizat si de renume pentru comunitatea rock nationala confera muzicienilor posibilitatea de a evolua si a de se face remarcati, oferind in acelasi timp, spectatorilor si iubitorilor de muzica rock, un spectacol de neuitat.

Proiectul va fi desfasurat pe parcursul a trei zile de festival, in perioada 29-31 octombrie 2015, cuprinzand artisti de renume local, national si international.

Principalii parteneri implicati in realizarea acestui proiect sunt: “ Casa de Cultura a Studentilor Iasi”,” central Cultural German Iasi” si Universitatea Tehnica “ Gheorghe Asachi”.

PROGRAM

Astfel, în prima zi a festivalului vă așteptăm cu următorul line-up: NOUĂ ANI LUMINĂ; THE CURLS; INSIDE; OUTSTORM; LUNA AMARĂ

Cea de-a doua zi de festival vineri 30 octombrie, marchează un show special, având un line-up ofertant și sfârșindu-se cu aniversarea a 20 de ani de activitate a formației Trooper: TREI CIOCANE; IRON CROSS; SUBLIMINAL DAMAGE; HERESY; BEAUTY AND THE RAT; TROOPER.

In cea de a treia zi, organizatorii au  placerea de va oferi show-uri demne de orice mare festival de gen, show-uri oferite de trupele de renume internațional care vor urca pe scena festivalului:  BLACKOUT; HALMYRIS; AAMON; FURTHERIAL (TURCIA); FINSTERFORST (GERMANIA); BUCOVINA.

Intrarea în toate cele trei zile de festival este liberă.

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.rockniasi.ro

www.facebook.com/rniasi

PE ACEEASI TEMA:

Wicked live @Legend

Folk de colecție – Șeicaru, Bertzi și Socaciu

Rocanotherworld, a 4-a ediție

Toulouse Lautrec LIVE @The Trumpets

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lansare traseu tematic ”Poveștile pădurii Călugăra”

Targul de carte Librex 2019

AFTERHILLS 2019 – De 2 x mai multă distracție

Spectacol al primaverii in Parcul Palas [FOTO]

Scrie un comentariu: