Rock la cort

* Miercuri, 11 mai, ora 22.00, Cortul Ursus (str. Grigore Ghica – parcarea vizavi de Universitatea “Petre Andrei”)

Accesul in cort va costa 10 lei, cuprinzand valoarea biletului si un bon de consumatie de 5 lei.

Urca pe scena:

MAT
Genul abordat de trupa este o combinatie de stiluri, fiecare membru punandu-si amprenta asupra sound-ului, un balans armonic intre genuri precum funk, hip-hop, nu-metal si hardcore. Desi primul concert MAT a fost sustinut la doar 3 luni dupa definitivarea formulei, acesta a avut un real succes, oferind trupei sansa de a deschide concertul din Iasi al baietilor de la Luna Amara, unde prestatia a fost inregistrata si transformata in ceea ce a devenit primul demo MAT.
Site: www.myspace.com/matband

Paralela 47
PARALELA 47, in formula actuala, a aparut in primavara 2008, desi unele dintre piese au fost gandite in anii de liceu. Pana in prezent au sustinut mai multe concerte pe scena din R.Moldova si Romania, printre care: Rockhausen 2008,2009(Editia I si II); Artileria Munchausen 2008; Vadul lui Woodstock 2007, 2008, 2010; Rock Party (3 editii); Jazz-Cafe 44 (Concert acustic); “Small Places Tour – 2008” (Amnesty International); “Zilele Basarabiei” (Timisoara 2010) s.a.
Site: http://www.myspace.com/paralela47

Snails
Formatia a aparut la sfarsitul secolului trecut (1997) in orasul Chisinau.
Formula patrupeda a existat de la bun inceput, fiind o sfidare la adresa fanfarelor atat de populare pe atunci. “Faptul care ne-a facut sa incepem sa cantam a fost pasiunea pentru muzica britanica si excesul de energie pe care o au reprezentantii speciei noastre la varsta de 18 ani. Astfel am inceput sa investim energie si timp in muzica. Și am fost norocosi pentru ca altfel, probabil, am fi stat pana acum la Clubul Orasenesc al amatorilor de Hochei Subacvatic”, spune Lilian.
Site: http://www.myspace.com/snailsbritrock

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: