Rock FM lansează Pink Floyd Radio si le oferă ascultătorilor ocazia să-l cunoască personal pe Roger Waters

Cu doar două săptămâni înainte de cel mai mare eveniment rock al anului, concertul Roger Waters – The Wall, Rock FM îsi invită ascultătorii să trăiască împreună acest moment istoric. În premieră în România, Rock FM a creat un stream radio special – „Pink Floyd Radio” – pe care sunt difuzate cele mai bune piese Pink Floyd.

Foto: www.officiallyayuppie.com

În întâmpinarea celui mai mare show care va avea loc în acest an în România, Rock FM a dedicat acestui eveniment pagina sa de internet.

Până pe 28 august, pe pagina www.rockfm.ro/thewall fanii trupei britanice pot asculta o selectie a celor mai importante piese muzicale ale acesteia. De asemenea, pe acelasi stream, Rock FM difuzează zilnic, de la ora 22:00 până a doua zi la ora 7:00, albume integrale ale Pink Floyd.

Tot în sectiunea  www.rockfm.ro/thewall poate fi vizionat mesajul special adresat de Roger Waters publicului din România, biografia trupei Pink Floyd, precum si materiale foto-video actualizate zilnic.

Fanii români care doresc să-l întâlnească personal pe Roger Waters pot participa la concursul din sectiunea specială si pot câstiga o întâlnire cu artistul englez înaintea concertului de la Bucuresti, din data de 28 august.

INFO

www.rockfm.ro/thewall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: