Rock FM lansează Pink Floyd Radio si le oferă ascultătorilor ocazia să-l cunoască personal pe Roger Waters

Cu doar două săptămâni înainte de cel mai mare eveniment rock al anului, concertul Roger Waters – The Wall, Rock FM îsi invită ascultătorii să trăiască împreună acest moment istoric. În premieră în România, Rock FM a creat un stream radio special – „Pink Floyd Radio” – pe care sunt difuzate cele mai bune piese Pink Floyd.

Foto: www.officiallyayuppie.com

În întâmpinarea celui mai mare show care va avea loc în acest an în România, Rock FM a dedicat acestui eveniment pagina sa de internet.

Până pe 28 august, pe pagina www.rockfm.ro/thewall fanii trupei britanice pot asculta o selectie a celor mai importante piese muzicale ale acesteia. De asemenea, pe acelasi stream, Rock FM difuzează zilnic, de la ora 22:00 până a doua zi la ora 7:00, albume integrale ale Pink Floyd.

Tot în sectiunea  www.rockfm.ro/thewall poate fi vizionat mesajul special adresat de Roger Waters publicului din România, biografia trupei Pink Floyd, precum si materiale foto-video actualizate zilnic.

Fanii români care doresc să-l întâlnească personal pe Roger Waters pot participa la concursul din sectiunea specială si pot câstiga o întâlnire cu artistul englez înaintea concertului de la Bucuresti, din data de 28 august.

INFO

www.rockfm.ro/thewall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: