Rocanotheworld Accoustic

 

Timpul nu există! Este o invenție cu roți zimțate, un utilaj ce macină vise. Spintecă-ți tiparele ferecate de pendule iluzorii. Vino să plutești în intimitatea făurită de chitări acustice și voci fragile, să fii unul cu artistul într-un concert live, alături de prietenii de la Sofar Sounds Iasi.

Sofar Sounds își propune să aducă muzica live înapoi la nivelul în care conexiunea dintre artist și public să primeze. Concerte acoustice în cadre intime – conceptul există în peste 400 de orașe de peste tot din lume, iar de curând a fost adus și în Iași.

Sofar e despre muzică și comunități. De aceea, sparg tiparele, și se joacă puțin cu liniile, organizând o ediție complet diferită, care se întinde pe 2 zile și în care vom anunța artiștii și locația din timp, dar aprecierea pentru muzică rămâne aceeași.

Ce faci pentru tine rămâne pentru tine, ce faci pentru alții rămâne forever.

INTRARE

Festivalul e un act colectiv de dăruiri. Donațiile ediției din 2018 vor fi direcționate către Hala Fix – cel mai mare teatru independent din țară precum și un fond pentru proiecte și artiști independenți. Intrarea este liberă, însă accesul în cadrul festivalului va fi pe bază de brățară, în funcție de nivelul de implicare ales: cea gratuită, alături de trei tipuri de brățări pe bază de donații. Implică-te, sprijinind realizarea acestui centru independent de artă, de care avem nevoie cu toții: www.halafix.ro

Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

INFO

Galeria de Arta Urbana Genesis

Str. Bucium 34, Iasi

www.facebook.com/rocanotherworld

www.facebook.com/SofarIasi

www.halafix.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: