Rocanotherworld, a 4-a ediție

A patra ediție Rocanotherworld va avea loc în perioada 20-23 iunie 2019, în două locații din Iași: Partia de Schi și o locație nouă ce urmează a fi anunțată. Noutățile și proiectele festivalului vor fi anunțate în perioada următoare pe pagina de Facebook Rocanotherworld.

Retrospectiva Rocanotherworld 2018

Ediția cu numărul 3 a festivalului Rocanotherworld a presupus un eveniment complex, ce a inclus muzică, artă contemporană, design, gastronomie și diverse alte activități recreative. Timp de 3 zile, 30.000 de participanți s-au bucurat de muzica și programele celor peste 70 de artiști din țară și din străinătate.

Desfășurat la pârtia de schi și la Galeria de Artă Urbană Genesis în perioada 22-24 iunie 2018, festivalul și-a concentrat toate forțele pe susținerea comunității, iar artiștii au concertat pro bono. Donațiile în valoare de 8.000 de euro vor fi direcționate către HALA FIX, cel mai mare teatru independent din țară (5.000 de euro) și către un fond pentru proiecte și artiști independenți (3.000 de euro). Beneficiarii fondului Rocanotherworld vor fi aleși în urma unui Open Call ce urmează a fi lansat la finalul lunii Februarie.

Recunoașterea aspectului caritabil și implicarea în dezvoltarea comunității a venit și din partea Prințului Nicolae al României care a participat în calitate de ambasador oficial al evenimentului.

Ne bucurăm că implicarea comunității și a publicului crește de la an la an și că am reușit să susținem împreună cauze sociale și să asigurăm continuitatea activităților artiștilor independenți. Sperăm ca acțiunile caritabile să devină un trend, iar comunitatea ieșeană să devină trendsetter. Le mulțumim tuturor artiștilor și voluntarilor care au muncit pro bono și au contribuit la formarea unui fenomen. Trebuie să-l ducem mai departe.”, au declarat organizatorii.

Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 și l-a avut ca inspirație pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor și deschizător de suflete. Toate activitățile sunt conturate în jurul dorinței de a oferi și a principiilor pe care acesta le-a îmbrățișat de-a lungul vieții: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

INFO

www.facebook.com/rocanotherworld

PE ACEEASI TEMA:

Nou val de confirmări la Fall in Love Festival: Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers, Soundopamine, Karpov not Kasparov și Otherside

AFTERHILLS 2019 – De 2 x mai multă distracție

Serile Teiului – festival de muzica folk in Copou

Metalcore suedez la Rockstadt Extreme Fest 2019: ADEPT pentru prima data in Romania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Redeschiderea Muzeului „Sf. Ierarh Dosoftei – Mitropolitul” Iași

30 ANI DE LIBERTATE. Proiecţie de film şi discuţie moderată

Concert vocal-simfonic de Crăciun | CCS Iasi

Concert vocal-simfonic de Crăciun | Palas Iasi

Scrie un comentariu: