Rocanotherworld, a 4-a ediție

A patra ediție Rocanotherworld va avea loc în perioada 20-23 iunie 2019, în două locații din Iași: Partia de Schi și o locație nouă ce urmează a fi anunțată. Noutățile și proiectele festivalului vor fi anunțate în perioada următoare pe pagina de Facebook Rocanotherworld.

Retrospectiva Rocanotherworld 2018

Ediția cu numărul 3 a festivalului Rocanotherworld a presupus un eveniment complex, ce a inclus muzică, artă contemporană, design, gastronomie și diverse alte activități recreative. Timp de 3 zile, 30.000 de participanți s-au bucurat de muzica și programele celor peste 70 de artiști din țară și din străinătate.

Desfășurat la pârtia de schi și la Galeria de Artă Urbană Genesis în perioada 22-24 iunie 2018, festivalul și-a concentrat toate forțele pe susținerea comunității, iar artiștii au concertat pro bono. Donațiile în valoare de 8.000 de euro vor fi direcționate către HALA FIX, cel mai mare teatru independent din țară (5.000 de euro) și către un fond pentru proiecte și artiști independenți (3.000 de euro). Beneficiarii fondului Rocanotherworld vor fi aleși în urma unui Open Call ce urmează a fi lansat la finalul lunii Februarie.

Recunoașterea aspectului caritabil și implicarea în dezvoltarea comunității a venit și din partea Prințului Nicolae al României care a participat în calitate de ambasador oficial al evenimentului.

Ne bucurăm că implicarea comunității și a publicului crește de la an la an și că am reușit să susținem împreună cauze sociale și să asigurăm continuitatea activităților artiștilor independenți. Sperăm ca acțiunile caritabile să devină un trend, iar comunitatea ieșeană să devină trendsetter. Le mulțumim tuturor artiștilor și voluntarilor care au muncit pro bono și au contribuit la formarea unui fenomen. Trebuie să-l ducem mai departe.”, au declarat organizatorii.

Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 și l-a avut ca inspirație pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor și deschizător de suflete. Toate activitățile sunt conturate în jurul dorinței de a oferi și a principiilor pe care acesta le-a îmbrățișat de-a lungul vieții: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

INFO

www.facebook.com/rocanotherworld

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: