RocanoThe World 2017

Rocanotherworld este un eveniment anual unic, artistic și cultural, care promovează un alt set de valori pentru membrii unei generații ce își dorește să fie deschisă, diferită și conectată offline, nu doar online.

Prima ediție a fost organizată în iunie 2016 în Iași, în amintirea lui Ioan Dan Niculescu, cunoscut și sub numele de Roca. Au sfidat și atunci „nu se poate” și au arătat că este posibil să organizezi, în doar trei zile, un eveniment cu cinci trupe cunoscute de rock și alternativ din România, finanțat doar din donații.

Anul acesta, Rocanotherworld crește și va aduce mult mai multe trupe, artiști contemporani, street food, workshop-uri și alte evenimente pe durata a trei zile (9 – 11 iunie) în Iași. Organizatorii vor  să încurajeze un alt fel de festival, o experiență alternativă în care să se implice toți participanții, pentru ca ei să plece apoi acasă „altfel”, indiferent unde contribuie – pe scenă, în fața sau în spatele ei.

Singurul „preț” al biletului va fi o minte deschisă și o inimă mare. Tot profitul evenimentului va fi donat padocurilor care îngrijesc animalele fără stăpân și către Casa Share, un ONG dedicat familiilor nevoiașe și construirii de case pentru aceștia.

Vrem să ne bucurăm cu toții de experiența unui festival diferit, bazat în primul rând pe partea de sharing.

 

Rocanotherworld este un festival anual de muzica, arta si gastronomie in memoriam Ioan Dan Niculescu (1978–2016)

INFO

www.facebook.com/rocanotherworld

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Tribute The Doors LIVE SHOW @Cafeneaua FiX

Din nou impreuna: Cristi Minculescu – Iris @Underground Pub

Concert The Twisters @Cafeneaua FiX

Bucium LIVE @RocknRolla

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

InMoov, robotul humanoid vine la Bucharest Technology Week

5 mai electronist

Expozitie de fotografie la CCS Iasi: ”Visual Experience”

Concurs de streetball, pe acorduri live de rap şi hip-hop

Scrie un comentariu: