Roadshow Mercedes – ”Pulsul unei noi generatii”, 29 septembrie-2 octombrie

Clasa A poate fi testata in cadrul Roadshow-ului organizat de Mercedes-Benz in colaborare cu Casa Auto Iasi, intre 29 septembrie – 02 octombrie 2012.  Evenimentul ofera potentialilor clienti si iubitorilor Mercedes-Benz ocazia sa traiasca experienta completa a noului model Clasa A.

Mercedes-Benz A-Class, A 200 CDI

Noul Mercedes-Benz Clasa A este lansat in Romania printr-o serie de evenimente speciale in cadrul Roadshow-ului “Pulsul unei noi generatii”. Iasiul este unul dintre orasele incluse in programul de lansari pregatit de Mercedes-Benz Romania, program ce include teste de condus si prezentari ale noului model sustinute de unul din trainerii Daimler.

Cel mai dinamic si complex model din segmentul compact, noul Mercedes-Benz Clasa A a fost apreciat de catre specialisti pentru conceptul sau revolutionar, caracterul distinct fata de predecesorul sau, design-ul original, motorizarile performante si aerodinamica.

Evenimentul va avea loc in fata Palatului Culturii, in perioada 29 septembrie – 02 octombrie, participantii beneficiind de un program complet intre orele 10:00-19:00, cu acces la prezentarile de produs, sesiuni de test-drive cu Noul A, consultanta tehnica din partea reprezentantilor Mercedes-Benz, dar si actiuni de divertisment ce surprind spiritul noii generatii, al carei reprezentant de seama este chiar noul Mercedes-Benz Clasa A.

 

A-Class interactiv

Noul Mercedes-Benz Clasa A interactioneaza cu utilizatorii prin intermediul unei aplicatii

Astfel, puteti alege sa participati la o sesiune foto inedita prin intermediul aplicatiei iPad-Comics, sa exprimati pulsul noii generatii prin graffiti sau mixand la pupitrul de DJ. Zona de entertainment este completata si de activitati distractive pentru copii. Sursa: Ziarul de Iasi

Va puteti inscrie pentru un test – drive cu noul Mercedes Clasa A AICI

INFO

www.mercedes-benz.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: