RoadkillSoda | Live at RocknRolla Iasi

RoadkillSoda sărbătoresc anul acesta 10 ani de activitate cu o serie de concerte aniversare și revin în RocknRolla sâmbătă, pe 19 iunie 2021.

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011, iar pentru cei care au chef de iureş, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda îşi face treaba şi gâdilă starea care trebuie.

Ceea ce a început ca un proiect într-o cameră obscură şi plină de fum, a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esenţa stoner rock-ului, atât local, cât şi în afară: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri şi solo-uri care îţi fac piele de găină, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă şi ritmuri care îţi pun sângele-n mişcare. Combinaţia perfectă care îţi ridică starea doar ca să te izbească la următorul riff.

Cel mai recent recent album al formației, lansat în 2020, se numește ‘SAGRADA’’ și poate fi ascultat aici:
ffm.to/sagradarks La finalul anului 2020, trupa a mai lansat un album special, intitulat ‘’Pandamonium Sessions Vol. 1’’, care reprezintă o colecție de 5 piese RoadkillSoda, reinterpretate într-un stil psihedelic, care au fost create în timpul pandemiei.

BILETE

Bilete se pot achiziționa în pre-sale de la bar în RocknRolla sau în ziua evenimentului de la intrare. Pre-sale: 25 lei. La intrare: 30 lei.

INFO

RocknRolla

Str. Grigore Ghica Voda 14, Iasi

www.facebook.com/rocknrolla.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: