Road Grand Prix

Road Grand Prix este primul turneu de concursuri de ciclism pe sosea de tip criteriu desfasurat la noi in tara. Road Grand Prix, aflat in acest an la prima editie, va poposi in trei orase: Cluj (26 mai), Iasi (16 iunie) si Ploiesti (7 iulie, respectiv 4 august).

Competitia Road Grand Prix este organizata de Alexandru Ciocan, ciclist profesionist cu o cariera de peste 15 ani si detinator a multiple titluri si medalii la campionate, concursuri nationale si internationale de ciclism. “Am initiat acest turneu de concursuri de ciclism pe sosea – Road Grand Prix – pentru ca imi doresc sa relansam ciclismul de sosea in Romania. Vreau sa incurajez participarea cat mai multor ciclisti, amatori sau profesionisti, de toate varstele si cu toate tipurile de biciclete.” a declarat Alex Ciocan, organizator Road Grand Prix.

Inscrierile pentru Iasi se fac prin intermediul partenerului Golden Runner.

Road Grand Prix este inscris in calendarul oficial al Federatiei Romane de Ciclism.

Alex Ciocan este ciclist profesionist cu o cariera de peste 15 ani si comentator sportiv al Eurosport Romania. Alex Ciocan provine dintr-o familie de sportivi remarcabili ai Romaniei (Constantin Ciocan, tatal lui Alex, a facut parte din legendara echipa de ciclism a anilor ‘60, antrenata de Nae Voicu, echipa care a adus cele mai bune rezultate din istoria ciclismului romanesc – locul 4 la Mondialele din 1964, locul 9 la Olimpiada din acelasi an, castigator al Turului Turciei in 1970, peste 15 titluri de campion national). Alex are in palmares multiple titluri de campion national de sosea; castigator al tricourilor ROSU (cel mai bun sprinter) si ALBASTRU (cel mai bun ciclist roman), precum si a mai multor etape ale Turului Ciclist al Romaniei. Alex Ciocan detine peste 40 de medalii la Campionatele Nationale (sosea, MTB, velodrom) precum si nenumarate victorii in concursurile de MTB. Pentru mai multe informatii despre Alex, vizitati blogul lui, www.alexciocan.com

VEZI SI: Au inceput inscrierile pentru Golden Runner – Road Grand Prix

INFO

www.roadgrandprix.ro

www.alexciocan.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: