GALERIE FOTO: RIUF Iasi, 22 martie 2012

Joi, 22 martie 2012, Hotelul Unirea a gazduit cea de-a 10 editie a Romanian International University Fair. Romanian International University Fair –  RIUF este cel mai mare eveniment educational din Romania si are ca scop facilitarea contactului universitatilor cu tinerii interesati de continuarea studiilor atat in tara cat si in strainatate.

Inca de la ora deschiderii targului elevii, cat si studentii au venit intr-un numar foarte mare pentru a interactiona si a afla detalii despre programele educationale din strainatate.

In acest an la targ, tinerii au avut ocazia sa se intalneasca cu reprezentanti ai Universitatilor din Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Germania, S.U.A., Franta, Belgia, Olanda, Grecia. Din Romania au fost prezente Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea de Medicina si Farmacie si Universitatea Petre Andrei. Pe langa asta, participantii au avut ocazie sa participe la workshopuri si seminarii, si sa se inscrie la concursuri cu diferite premii.

Targul se gasete la intersectia dintre oferta educationala si marea cerere care exista in Romania. Sper ca aceasta initiativa nu este singulara si va deveni un proces continuu.” a declarat Dumitru Miron, Secretar de Stat al Minstrului in cadrul Ministerului Educatiei.

RIUF este organizat de Grupul Educativa si are loc si in Bucuresti si Timisoara. Acest parteneriat doreste promovarea proiectelor, serviciilor si produselor menite sa sprijine tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala.

Autor:  Ciubotaru Amalia si Tibichi Alexandra

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: